Annonce
Kolding

Målrig kamp for Kolding Boldklub

Kolding i forsvar mod Varde.Foto: Carsten Grubach

Kolding Boldklub tog hjemme mod Varde i Danmarksserien. Det var et Kolding hold, som skulle forsøge at rejse sig efter sidste uges nederlag til Sfb-Oure. Varde kom på besøg med et uafgjort resultat på 3-3 i ryggen. Kampen bølgede frem og tilbage, hvor begge hold fik scoret på hinanden. Varde kunne med tre scoringer indenfor ti minutter til sidst i kampen trække sig sejrrigt ud af kampen med resultatet 5-3.

Kolding Boldklub kom uheldigt fra start i opgøret. Der var kun spillet få minutter af kampen før Kolding kom bagud. Det skulle dog vise sig at blive endnu værre, da Varde efter et kvarter af kampen, kunne bringe sig foran med 2-0. Kolding Mistede ikke modet i opgøret og fik vendt kampen. Kort efter Vardes scoring reducerede koldingenserne til 2-1. Kolding formåede også at udligne til 2-2 kort før første halvlegs afslutning.

Anden halvleg havde Kolding Boldklub stadig momentum på deres side. Blot ti minutter inde i halvlegen kunne Kolding bringe sig foran for første gang i opgøret med 3-2. Det så længe ud til at blive en koldingensisk sejer, men ti minutter før tid svarede Varde holdet igen. Nogle personlige fejl gjorde at Varde holdet både fik udlignet og kom foran til sidst i kampen. Varde vandt kampen 5-3 mod Kolding Boldklub.

Cheftræner for Kolding Anders Flaskager sagde efter kampen

- Ufortjent vi taber i dag, Varde indrømmer også selv det er ufortjent og de første par mål er billige. Vi kæmper os tilbage og kommer også foran i kampen, men en personlig fejl fra vores målmand gør at vi kommer med bagud 4-3 også satser vi til sidst, men der løber de bare ned og score igen. I dag er jeg ked af det på drengens vegne for vi spiller en rigtig god kamp og skaber et hav af chancer, men vi trænger til en sejr.

Koldings næste kamp er mod Marienlyst på udebane på lørdag.

Kolding Boldklub – Varde 3-5 (2-2)

Fodbold, Danmarksserien, Herrer

Mål for Kolding Boldklub: Christian Wulff (20.), Dennis Johansen (43), Jonas Rode (55.).

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

112 For abonnenter

Lå på sofaen da det bankede hårdt på døren: Beboer advarede Anne om brand i nabolejlighed

Erhverv

Virksomheder og studerende mødte Google i Fredericia: Danske Medier er kritiske over for Googles bustur

Annonce