Annonce
FC Fredericia

Målscorer står uden kontrakt efter nytår: Fremtiden taler vi om senere

Lukas Enevoldsen (bagerst) i omfavnelse med Christian Ege og Stefan Nygard i en tidligere kamp. Arkivfoto: Søren Gylling
Lukas Enevoldsen satte FC Fredericia i gang med en rigtig angriberscoring, da klubben vandt sikkert over Roskilde onsdag aften. Hans kontrakt med klubben udløber til nytår.

Fredericia: Lukas Enevoldsen gjorde det igen. Holdt nullet i en kamp for FC Fredericia. Stopperen gjorde det i 5-0-sejren over Nykøbing, og han gjorde det igen onsdag aften mod FC Roskilde.

I tilgift scorede han et mål, da han blev fremme efter en dødbold og sparkede Martin Mikkelsen fremragende, flade pasning i kassen.

- Der har altid været noget centerforward over mig, sagde Lukas Enevoldsen med et smil.

Han lagde ikke skjul på, hvor vigtigt det er for holdet at holde nullet. Hele sæsonen har FC Fredericia lukket mål ind og har blot tre clean sheets efter 16 kampe.

- Det betyder sindssygt meget. Mod slutningen af kampen sagde Erik (Nissen) til mig, at vi skulle holde det nul. Folk vatr trætte og nu skulle vi trække det nul igennem. Det giver os rigtig meget at spille til nul, for det giver også frihed for angriberne, at vi ikke lukker mål ind, sagde stopperen.

Annonce
Han er den mest stabile spiller, jeg nogensinde har haft med at gøre.

Cheftræner Jonas Dal om Lukas Enevoldsen

Kontrakten udløber

Han står uden kontrakt til nytår, og det fylder noget.

- Selvfølgelig tænker jeg på det. Men jeg har det også sådan, at vi skal spille den sidste kamp færdig, og så kan vi snakke. Jeg vil gerne blive, for jeg er meget glad for at være her, sagde han.

FC Fredericia spillede ikke nogen stor kamp men vandt stensikkert 2-0. Når klubben ikke får resultatet men spiller godt, fokuserer spillerne altid på præstationen. Spørgsmålet er, om man gør det samme, når man ikke spiller godt men vinder.

- Det er et sindssygt godt spørgsmål. Selvfølgelig skal vi være glad for sejren, men vi skal også stræbe efter at blive bedre. Det skal vi efter hver kamp, og vi ved godt, at vi kan spille meget bedre end det her. Men det tager ikke de tre point fra os, sagde han.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Ny statslige job får varm modtagelse - især hvis bosætningen følger med

Børkop

350 håndboldmestre i Smidstruphallen

112

Politipatrulje påkørte 17-årig knallertfører: Måtte køres på skadestuen med skader på det ene ben

Fredericia

Regeringen åbner et nyt skattecenter i Fredericia: Skal bremse hvidvask og svindel

Annonce