Annonce
Middelfart

Månedens forening: Alle har brug for en ven

Bagning er noget af det, børn og voksne laver sammen. Privatfoto
Børns Voksenvenner Fredericia-Middelfart er månedens forening i Frivilligcenter Middelfart i juni.
Annonce

Middelfart: Børns Voksenvenner Fredericia-Middelfart er månedens forening i Frivilligcenter Middelfart i juni.

Børns Voksenvenner Fredericia-Middelfart har som kerneydelse at etablere venskaber mellem frivillige voksne og børn fra seks år. Det er typisk for børn med spinkle og usikre voksennetværk i pressede familier. Det kan være børn med handikappede eller sygdomsramte forældre - og ofte er der kun en forælder.

Barn og voksenven mødes to til fire gange om måneden til aktiviteter, som de har fælles interesse i. Det kan være, at de bager, fisker, går i haven eller tager på tur, de hygger og snakker som venner gør.

- Matchning mellem barnet og den voksne sker under et grundigt screeningsarbejde med hjemmebesøg og en matchprocedure, hvor voksenven og barn er på gensidige besøg hos hinanden og hinandens familier, fortæller Laila Wilkinson, der er formand for Børns Voksenvenner Fredericia-Middelfart.

Tre-fire gange om året inviterer foreningen venskaberne og børn på venteliste til events eller udflugter, for eksempel teater, på tur eller til bowling, så alle oplever, at de er en del af et fællesskab.

Foreningen vil gerne nå de børn og familier, som måtte have behov for en voksenven og vil gerne finde flere frivillige voksenvenner. Hvis du ønsker yderligere information, kan du se mere på hjemmesiden www.voksenven.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce