Annonce
Trekantområdet

Måske bliver han meldt til politiet: Vejle-firma bortviser økonomidirektør efter fund af 'uregelmæssigheder'

Michael Nørgaard blev ansat som økonomidirektør i Waturu Holding A/S i januar 2019. Han sagde selv op i september i år. Nu er han bortvist, oplyser Waturu Holding A/S. Arkivfoto: PR-foto
Waturu Holding A/S overvejer politianmeldelse af opsagt direktør, oplyser selskabet i meddelelse til børsmarkedet.
Annonce

Vejle: Vejle-firmaet Waturu Holding A/S har bortvist sin tidligere økonomidirektør, Michael Nørgaard.

Det oplyser selskabet - der har kontor på Sjællandsgade 32 - i en selskabsmeddelelse.

Ifølge meddelelsen, som Waturu som børsnoteret selskab skal indgive, hvis det vurderes, at oplysningerne har relevans for kursen på aktierne, har Waturu 28. september bortvist Michael Nørgaard, der ellers selv havde sagt op 4. september.

Han skulle have fortsat i stillingen frem til den 30. november, men er altså nu bortvist.

Ifølge selskabsmeddelelsen fra Waturu Holding A/S er der "efter Michael Nørgaards opsigelse fundet uregelmæssigheder, som selskabet undersøger og som kan føre til politianmeldelse af Michael Nørgaard".

Waturu Holding A/S skriver videre i selskabsmeddelelsen, at: "Fra et økonomisk perspektiv er beløbet ikke kritisk for selskabet eller selskabets likviditet".

Annonce

Advokat på sagen

Det har ikke været muligt for Vejle Amts Folkeblad at få en kommentar til situationen fra Waturu-direktør Toke Reedtz, men i selskabsmeddelelsen er han citeret for følgende:

"Det er en ærgerlig situation, men de transaktioner der er fundet af selskabets revisor, kan desværre ikke negligeres, og når vi er bekendt med det samlede omfang, vil selskabets advokat tage stilling til det videre forløb".

Michael Nørgaard blev ansat som økonomidirektør i Waturu i januar 2019 og kom til stillingen med en fortid i Danske Bank i Vejle og Alm. Brand Bank i Esbjerg.

Omkring en uge efter sin opsigelse den 4. september solgte Michael Nørgaard aktier i Waturu Holding A/S for 168.544 kroner.

Det har ikke været muligt at træffe Michael Nørgaard for en kommentar til bortvisningen.

Annonce

Stiftet i 2016

Waturu Holding A/S er et greentech-selskab, som blev stiftet i 2016.

Selskabet er noteret på minibørsen First North og har for ganske nylig meddelt, at det har leveret sine første eksemplarer af den decentrale vandvarmer, som firmaet flere gange har måtte udskyde præsentationen af.

De mange udskydelser har tidligere bragt selskabet i søgelyset blandt følgere af aktiemarkedet og blandt andet netmediet Økonomisk Ugebrev har tidligere beskrevet selskabet som "et kæmpe bluffnummer".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Statsministeriet indkalder til pressemøde om corona

Annonce