Annonce
112

Måske samme gerningsmand: Flere boliger i Golfkvarteret ramt af indbrud

Arkivfoto: Palle Herløv.

Fredericia: Fire boliger i Golfkvarteret blev tirsdag ramt af indbrud, fortæller vicepolitiinspektør Finn Ellesgaard Nielsen fra Sydøstjyllands Politi.

I tidsrummet fra 7.30 til 17.30 var der indbrud på Golfvænget, hvor et soveværelsesvindue er blevet opbrudt, og der er stjålet smykker. På Stenhøjvænget var der mellem klokken 17 og 22.10 indbrud to steder. Begge steder er tyven kommet ind via en dør eller et vindue til et soveværelse. Fra det ene sted er der stjålet et mindre kontaktbeløb i udenlandsk valuta og ure, mens der fra den anden adresse er stjålet smykker.

Også på Stenhøjparken har der i omtrent samme tidsrum været indbrud. Det er sket mellem 18.15 og 22.15, og der er ifølge Finn Ellesgaard Nielsen stjålet en mobiltelefon og en bærbar computer. Han vurderer, der er stor sandsynlighed for, at det er samme gerningsmand, der har været på spil.

- Vi ved det selvfølgelig ikke med sikkerhed, men en del kunne tyde på det, siger han.

På døgnrapporten for de seneste 24 timer står også en sag om hærværk. Natten til onsdag knuste en 31-årig mand, der ikke bor i Fredericia Kommune, en rude med en flaske. Det skete på Gl. Landevej.

Tirsdag klokken 15.39 blev en 22-årig kvinde fra Fredericia sigtet for at køre uden et gyldigt kørekort. Hun blev stoppet på Korskærvej ud for Nørre Allé.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

I stedet for en ny bro skal der anlægges en ny sti på Den gamle Lillebæltsbro

Læserbrev: Det er helt forkerte betragtninger, der ligger til grund, når der lægges op til en ny Ny Lillebæltsbro og dermed til yderligere at lægge beslag på naturværdier til fordel for gigantiske bro- og vejprojekter på bekostning af reel livskvalitet. Hvor bliver klimaudfordringerne af i denne debat? Der går desværre fortsat alt for megen monumentalisme og "se-mig-her-projekter" i politikerne: "Se JEG har været. De bygger et monument for mig". Grøn Kultur Danmark anbefaler, at der i stedet sættes fokus på kvalitet frem for kvantitet - livskvalitet frem for vækst. Og det ud fra den simple betragtning, at det er vi nødt til, hvis menneskeheden skal overleve blot et par generationer endnu. "Det er", med Steen Hildebrandts ord (professor emeritus og adjungeret professor, red.), "ikke længere nok med en retningsændring. Det er nødvendigt med en total reorganisering af det samfund, den vestlige verden har indrettet sig på." Grøn Kultur Danmark anbefaler, at der tænkes mere i mindre, simplere og nærværende projekter. Vi bliver nødt til at skære ned på vores forbrug, slagte den hellige ko "vækst", fjerne pseudoarbejde, nedsætte arbejdstiden og fordele arbejdet på alle ressourcekompetencer som et skridt i en ny retning og tankegang. Grøn Kultur Danmark anbefaler, at der som led i en ny strategi i stedet for overvejelser om en ny broforbindelse anlægges en ny sti på Den gamle Lillebæltsbro, vel vidende at den ikke væsentligt vil kunne aflaste fremtidens forventede trafikstigning. Det skal den heller ikke: Den trafikstigning skal vi helt undgå at skabe. Giv dig tid. Brug din cykel, gå, benyt toget og nyd samvær med nye mennesker og vær med til at højne fysisk og psykisk folkesundhed.

112

Politiet har sikret overvågning efter røveri i lokal brugs: - Vi vil gerne høre fra borgerne

Annonce