Annonce
112

Måske samme gerningsmand: Flere boliger i Golfkvarteret ramt af indbrud

Arkivfoto: Palle Herløv.
Annonce

Fredericia: Fire boliger i Golfkvarteret blev tirsdag ramt af indbrud, fortæller vicepolitiinspektør Finn Ellesgaard Nielsen fra Sydøstjyllands Politi.

I tidsrummet fra 7.30 til 17.30 var der indbrud på Golfvænget, hvor et soveværelsesvindue er blevet opbrudt, og der er stjålet smykker. På Stenhøjvænget var der mellem klokken 17 og 22.10 indbrud to steder. Begge steder er tyven kommet ind via en dør eller et vindue til et soveværelse. Fra det ene sted er der stjålet et mindre kontaktbeløb i udenlandsk valuta og ure, mens der fra den anden adresse er stjålet smykker.

Også på Stenhøjparken har der i omtrent samme tidsrum været indbrud. Det er sket mellem 18.15 og 22.15, og der er ifølge Finn Ellesgaard Nielsen stjålet en mobiltelefon og en bærbar computer. Han vurderer, der er stor sandsynlighed for, at det er samme gerningsmand, der har været på spil.

- Vi ved det selvfølgelig ikke med sikkerhed, men en del kunne tyde på det, siger han.

På døgnrapporten for de seneste 24 timer står også en sag om hærværk. Natten til onsdag knuste en 31-årig mand, der ikke bor i Fredericia Kommune, en rude med en flaske. Det skete på Gl. Landevej.

Tirsdag klokken 15.39 blev en 22-årig kvinde fra Fredericia sigtet for at køre uden et gyldigt kørekort. Hun blev stoppet på Korskærvej ud for Nørre Allé.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Efter badeulykke på Østerstrand: Badegæster siger ja tak til mere skiltning

Fredericia

Sikkerhed ved Østerstrand: Forbud mod hovedspring skærpes

Annonce