Annonce
Middelfart

Mægler-offensiv: Hinnerskov vil sælge liebhaver-boliger

Mette og Jan Hinnerskov har arbejdet sammen i mange år. Nu fordeler de opgaverne mellem sig i Hinnerskov Ejendomme, så Mette Hinnerskov tager sig af liebhavermarkedet samt grundsalg, mens Jan Hinnerskov fortsætter med formidling af salg og udlejning af erhvervsejendomme. Foto: Jan Bonde
Erhvervsmægler Jan Hinnerskov udvider nu porteføljen og tilbyder salg af private liebhaver-ejendomme. Det skal Mette Hinnerskov stå for.
Annonce

Middelfart: Der er et hul på markedet i Trekantområdet, når det gælder formidling af salg af liebhaver-boliger. Det mener i hvert fald Hinnerskov Ejendomme, der nu tager kampen op og udvider porteføljen.

Indtil videre har ejer Jan Hinnerskov koncentreret sin forretning om formidling af salg og udlejning af erhvervsejendomme, men nu kaster han sig - med hustruen Mette Hinnerskov som frontperson - ind på liebhavermarkedet.

- Vi har med vores erhvervskontakter et godt netværk i området allerede. Og da vi har en god forretning, får vi ikke brug for at have en hel masse private ejendomme til salg. Det passer godt til liebhaver-segmentet, hvor både sælger og køber forventer noget ekstra af mægleren. Der skal være tid til hver enkelt sag, siger Mette Hinnerskov.

Annonce

Har forberedt sig nøje

Når Hinnerskov Ejendomme bevæger sig ind på liebhavermarkedet, sker det efter grundige forberedelser. Der er investeret i it-systemer, som kan tale sammen med banker og advokater, og der er kigget nøje på hele Trekantområdet for at udpege de steder, hvor der er flest liebhaver-ejendomme.

- En liebhaverbolig er en bolig, der skiller sig ud. Det kan handle om beliggenhed eller om selve ejendommen. Det behøver ikke handle om pris, men det er ofte ejendomme i den dyre ende, siger Mette Hinnerskov.


En liebhaverbolig er en bolig, der skiller sig ud. Det kan handle om beliggenhed eller om selve ejendommen. Det behøver ikke handle om pris, men det er ofte ejendomme i den dyre ende.

Mette Hinnerskov


Hun har brugt tid på at kigge blandt andre københavnske liebhavermæglere over skulderen for at finde den rigtige måde at gå til markedet på.

- Vi har lavet et 360-graders eftersyn på os selv, og nu har vi fundet det koncept, vi vil køre med. Det handler jo om alt fra annoncering og markedsføring til, hvordan vores butiksvindue skal se ud, fortæller Mette Hinnerskov.

Annonce

Salg af grunde ved Skrillingegården

I øvrigt bliver liebhaver-markedet ikke det eneste private marked, Hinnerskov Ejendomme kaster sig over.

For når udstykningen på i alt 180 byggegrunde ved Skrillingegården i den østlige del af Middelfart er lokalplangodkendt i byrådet, så bliver det Hinnerskov Ejendomme, der skal stå for salget af de mange grunde.

Derfor afviger Hinnerskov-parret også fra deres princip om ikke at ville have ansatte, når der til august begynder en ny administrativ medarbejder i Havnegade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Ny viden om supersmitsom mutation giver håb om tidligere genåbning: - Jeg er vildt meget mere optimistisk

Annonce