Annonce
Alarm 112

Mænd fløj i flæsket på hinanden: Begge sigtet for vold

To mænd fra Fredericia slipper ikke med en bøde og en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, efter at de fløj i flæsket på hinanden tirsdag formiddag. I stedet er de sigtet for overtrædelse af straffeloven. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Fredericia: Det var et internt regnskab af ukendt art, der tirsdag mundede ud i et regulært slagsmål i Gothersgade klokken 10.22.

Det fortæller Ole Eckholt fra Sydøstjyllands Politi.

De to mænd, der er henholdsvis 30 og 28 år, fløj i flæsket på hinanden midt på gågaden i sådan et omfang, at begge mænd endte med skader. Derfor er de også begge blevet sigtet for at overtræde straffelovens paragraf om vold.

Havde der ikke været skader, var mændene i stedet blevet sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, hvortil der hører en bøde på 3000 kroner. I stedet venter der nu et ukendt retsligt efterspil.

Ole Eckholt oplyser desuden onsdag formiddag, at bilisterne på de fredericianske veje onsdag kan forvente mere politi på gader og stræder. Der er en større færdselsaktion i kommunen.

- Vi tager det hele. Sprit, narko, hvis bilister er frække i trafikken, taler i telefon eller har frakendt førerretten, lyder det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Kunderne var klar fra start: Julegavebyt, osetrang og støtte til butikshandlen fyldte på genåbningsdag

Fredericia

To kæledyrsbutikker bliver til én: Maxi Zoo overtager Petworlds placering

Fredericia

Mandagens lokale tal: Efter søndagens stigning er der igen få nye smittede

Annonce