Annonce
112

Mænd i flere slagsmål: Tre gange ballade på Dæmningen

Tre gange trak Sydøstjyllands Politi bødeblokken på grund af uroligheder på Dæmningen midt i Vejle natten til søndag. Arkivfoto: Michael Bager

Vejle: Tre gange i løbet af natten til søndag måtte Sydøstjyllands Politi dæmpe gemytterne i nattelivet på Dæmningen i Vejle.

Klokken 00.50 var der slagsmål ud for Turistkiosken. De tre slagsbrødre var en 27-årig mand fra Vejle, en 28-årig mand fra Hasselager og en 20-årig mand fra Vejle. De fik alle tre en bøde for brud på ordensbekendtgørelsen, men den sidstnævnte fik desuden en sigtelse for ikke at efterkomme ordren fra politiet om at forlade stedet.

Klokken 01.20 var der igen uorden på Dæmningen. Det var en 20-årig mand, der gjorde sig skyldig i "fornærmende tiltale mod politiet" og desuden ikke ville forlade stedet, da politifolkene gav ham besked på det. Så han må også til lommerne for sin måde at færdes i nattelivet på.

Igen klokken 04.37 var der slagsmål. Denne gang var det mellem en 18-årig mand fra Vejle og en 29-årig Silkeborgmand. De får bøder for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. /ild

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Politiet har sikret overvågning efter røveri i lokal brugs: - Vi vil gerne høre fra borgerne

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

112 For abonnenter

Mænd fægtede med lange knive under røveri: På blot fire minutter røvede de brugs

Annonce