Annonce
112

Mænd i flere slagsmål: Tre gange ballade på Dæmningen

Tre gange trak Sydøstjyllands Politi bødeblokken på grund af uroligheder på Dæmningen midt i Vejle natten til søndag. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Vejle: Tre gange i løbet af natten til søndag måtte Sydøstjyllands Politi dæmpe gemytterne i nattelivet på Dæmningen i Vejle.

Klokken 00.50 var der slagsmål ud for Turistkiosken. De tre slagsbrødre var en 27-årig mand fra Vejle, en 28-årig mand fra Hasselager og en 20-årig mand fra Vejle. De fik alle tre en bøde for brud på ordensbekendtgørelsen, men den sidstnævnte fik desuden en sigtelse for ikke at efterkomme ordren fra politiet om at forlade stedet.

Klokken 01.20 var der igen uorden på Dæmningen. Det var en 20-årig mand, der gjorde sig skyldig i "fornærmende tiltale mod politiet" og desuden ikke ville forlade stedet, da politifolkene gav ham besked på det. Så han må også til lommerne for sin måde at færdes i nattelivet på.

Igen klokken 04.37 var der slagsmål. Denne gang var det mellem en 18-årig mand fra Vejle og en 29-årig Silkeborgmand. De får bøder for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. /ild

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia HK

FHK-cheftræner var stolt og nedslået på en og samme tid - men mest nedslået

Coronavirus

Live: Sundhedsmyndigheder vil anbefale obligatorisk brug af mundbind i offentlig transport

Fredericia

FHK er fortsat skadesramt: Fire mand er ude, og én er ikke på toppen

Annonce