Annonce
Alarm 112

Mænd nægtede at tage mundbind på – det kostede en sigtelse og en bøde

En mand fra Kolding og en fra Aarhus nægtede i weekenden at tage mundbind på, på banegården i Fredericia. Derfor fik de en bøde. Arkivfoto: Søren Gylling
To mænd havde ikke synderlig lyst til at efterkomme kravet om mundbind på banegården i Fredericia. Det resulterede i bøder til dem begge.
Annonce

Fredericia: To mænd fik på to forskellige tidspunkter i løbet af weekenden en bøde hver for ikke at tage mundbind på.

Natten til fredag klokken 02.05 var det en 19-årig mand fra Aarhus, der ikke mente, han skulle iføre sig mundbindet. Politiet kom til stedet og fortalte manden, at det altså kostede en bøde, hvis ikke han tog mundbind på. Da betjentene kom tilbage 30 minutter senere, havde den 19-årige stadig ikke forstået budskabet, hvorfor politiet sigtede ham og gav ham en bøde for forholdet.


an nægtede at samarbejde, så han fik en bøde for ikke at tage mundbind på.

Nikolaj Rasmussen, Sydøstjyllands Politi


Natten til mandag klokken 03.58 var det så en 35-årig mand fra Kolding, der heller ikke havde lyst til at efterkomme først en vagts anmodning og sidenhen politiets.

Det oplyser Nikolaj Rasmussen fra Sydøstjyllands Politi.

- Han nægtede at samarbejde, så han fik en bøde for ikke at tage mundbind på, siger Nikolaj Rasmussen.

Annonce

Forsøgte at stikke af

Døgnrapporten melder desuden om to unge drenge på en knallert natten til søndag.

Klokken 00.45 ville en patrulje meget gerne tale med de to drenge, hvor der kun er oplysninger om alder på den ene – en 15-årig dreng.

De to drenge forsøgte kortvarigt at køre fra politiet, men det lykkedes ikke. De forsøgte bagefter at løbe fra stedet, men det havde drengene altså heller ikke held med. Drengene blev standset omkring Havepladsvej, og de blev begge sigtet for dels at sidde to på en knallert og dels for at køre uden hjelm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce