Annonce
Sport

Mads Greve: Chancen er der mod FCK, men vi skal ramme niveau

VB og Mads Greve vandt for en uge siden hjemme over Sønderjyske. Søndag venter en ny hjemmekamp; denne gang mod FC København. Arkivfoto: Mette Mørk
Nyerhvervelsen Kevin Yamga må vente med sin debut. Den kommer tidligst, når Vejle Boldklub om halvanden uge træder ind i pokalturneringen.
Annonce

Vejle: Chancen for en VB-overraskelse findes, når FC København søndag gæster Vejle Stadion.

Kravet er imidlertid, at flere ting lykkes for VB-holdet.

- Vi skal ramme et godt niveau; vores pres skal virke, og vi skal være aggressive, siger Mads Greve.

I givet fald ligger VB inde med en chance mod københavnerne, som Mads Greve ikke tøver med at kalde et godt hold, selvom de kom skidt i gang og foreløbig er uden point.

- FCK har ikke haft resultaterne, men i forhold til det, jeg har set af FCK’s kampe, er der kommet for få point i forhold til spillet. FCK er et godt hold med masser af stærke spillere, og jeg er ikke i tvivl om, at FCK nok skal komme i gang, siger Mads Greve.

Står det til Mads Greve sker det dog tidligst efter søndagens opgør.

- Vi har chancen, og vi viste mod Sønderjyske, at vi har spillerne, som kan afgøre kampe. Mod Sønderjyske kom vi med et godt udtryk, og det skal vi igen, hvis vi skal have chancen for at slå FCK, siger Mads Greve.

Det skal være mere a la Sønderjyske end AGF?

- Spiller vi, som vi gjorde i Aarhus, vinder vi ingen kampe overhovedet.

Annonce

Ingen debut til Yamga

VB hentede i løbet af ugen franskmanden Kevin Yamga, men Yamga må vente med sin debut.

Galca kalder Kevin Yamga en god og fysisk stærk spiller, men han er ikke aktuel til søndagens kamp.

- Jeg forventer, han får brug for et par ugers træning, inden han kommer i kamp, siger VB-træneren.

Derfor er der heller ikke optræk til, at Kevin Yamga debuterer, når VB om en uges tid spiller i Odense, men Galca vil ikke helt udelukke, at han kan få en rolle, når VB træder ind i pokalturneringen.

Det sker onsdag 7. oktober med en udekamp mod Hobro. Den kamp ligger, når Superligaen holder pause på grund af landskampe.

Ellers råder Constantin Galca over en trup stort set fri af skader. Dog er der et lille spørgsmålstegn ved anfører Jacob Schoops deltagelse. Schoop udgik af opgøret for en uges tid siden mod Sønderjyske, da han fik problemer med sit ene baglår og har ikke trænet fuldt med i ugen op til FCK-kampen.

VB's formodede startopstilling mod FC København.Udskifterne vælges blandt disse: Alexander Brunst, Viljormur Davidsen, Matthew Brigs, Alexander Milosevic, Tobias Mølgaard, Ylber Ramadani, Diego Montiel, Leonel Montano, Kjartan Finnbogason, Raphael Dwamena, Sergiy Gryn og Luis Henrique.Skader: Ingen.Karantæner: Ingen.Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen.
Annonce
Alarm 112

Tyve har kig på dyrt elværktøj

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
FC Fredericia For abonnenter

Borgmester afviser beskyldninger: FHK har lige så gode vilkår som alle andre

Annonce