Annonce
Fredericia

Mads Langer til Fredericia: Billetsalget startet i dag

Mads Langer kommer med stort band og nye sange til Fredericia. Spiller under åben himmel ved Tøjhuset næste år. Arkivfoto: Mette Mørk
Popsmeden med otte mand stort band og ny plade i bagagen spiller i Tøjhusets baggård 19. juni 2020.
Annonce

Fredericia: Popstjernen Mads Langer spiller udendørs i Fredericia fredag den 19. juni 2020 klokken 20 til 23.

Nemlig i Tøjhusets baggård, hvor kollegaen Jacob Dinesen i øvrigt optræder dagen efter den 20. juni. Også under åben himmel.

Billetsalget til Mads Langer er startet i dag 1. november. Der er plads til 2000, fortæller spillestedets leder, Sune Rasmussen.

Annonce

Klar med ny plade

Mads Langer kommer med friskt materiale.

- Direkte fra studier i Los Angeles og London, hvor han har indspillet et helt nyt album med Eg White og Evan Bogart, der begge står bag nogle af de allerstørste kunstnere som Adele, Beyoncé, Sam Smith og mange flere, fortæller Sune Rasmussen i en pressemeddelelse, hvor stjernen selv supplerer:

- Jeg har både tænkt mig at være helt alene på scenen i mit akustiske solounivers, men folk kan også glæde sig til mit otte mand store internationale band.

Annonce

Første gang i 7000

- Det er ingen tilfældighed, at singersongwriteren er inviteret til Fredericia, da byen ikke tidligere har haft besøg af Mads med fuldt band, siger Sune Rasmussen fra Tøjhuset.

- Vi har tidligere haft Folkeklubben i gården, og fortil spillede Rasmus Walter til kulturnatten. Etaperne er helt bevidste, for Folkeklubben var et mindre setup, så vi kunne finde ud af, hvad området kan holde til, og Mads Langer passer fint ind i et større setup, forklarer Sune Rasmussen til Fredericia Dagblad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Partier har fremlagt nyindgået budgetforlig: Genlæs opdateringer fra pressemødet her

Fredericia

Nye tal fra Statens Serum Institut: Flere nye smittede - men Fredericia fortsætter ned ad liste

Annonce