Annonce
Sport

Mads Würtz i lyseblåt på Kiddesvej: Jeg tror, jeg kan vinde Danmark Rundt

Mads Würtz Schmidt i den lyseblå førertrøje før fredagens etape på Kiddesvej i Vejle. Foto: Scanpix Thomas Sjørup.
- Jeg tror på mit hold, og jeg tror på mig selv, sagade Mads Würtz Schmidt, der tog førertrøjen med 24 hundredele foran Niklas Larsen fra Team Colo Quick.

Grindsted: - Jeg tror, jeg kan vinde Danmark Rundt. Jeg tror på mit hold, og jeg tror på mig selv, sagde Mads Würtz Schmidt, der med en tredjeplads på enkeltstarten tog førertrøjen efter to etaper i Grindsted.

Han er et mulehår foran Niklas Larsen, der har et stærkt hold fra Team Colo Quick i ryggen, mens Mads Würtz har et urutineret landshold til at hjælpe sig.

- Det vil være kæmpestort for mig at vinde Danmark Rundt. Det er Danmarks største cykelløb, og det er et løb, der betyder meget for mig. Jeg har vundet enkeltstarten to gange. Det ville jeg gerne have gjort for tredje gang i dag, men jeg vil lige så gerne have førertrøjen.

- Jeg håber, feltet kommer samlet til Vejle på fredagens kongeetape. Jeg har ikke de bedste erfaringer med Kiddesvej. To gange har jeg tabt et minut på Kiddesvej, men jeg er blevet en bedre cykelrytter.

- Jeg var den bedste på enkeltstarten blandt klassementsrytterne. Fuld respekt for Martin Toft Madsen. Han kørte et flot løb, og hans sejr var fuldt fortjent.

- Vi kommer til at grave dybt, og jeg ved, der er mange, der har samme interesse over for mig, men jeg er i god form. Jeg har været træt efter Tour de France, men man overlever ikke på Kiddesvej ved at køre defensivt. Nu må det ikke glippe, sagde Mads Würtz Schmidt.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce