Annonce
Erhverv

Makkerpar åbner ny butik i Danmarksgade - og varerne er telefonnumre

Morten Søborg (til venstre) og Gazi Odabas åbner mandag virksomheden Sodo Performence i lokalerne på Danmarksgade 44, hvor der tidligere lå en bedemandsforretning. Foto: Dorte Brandsen

Sodo Performence åbner mandag butik i Danmarksgade 44, hvorfra indehaverne tilbyder specialdesignede telefonnumre.

Fredericia: De seneste uger har Morten Søborg og Gazi Odabas knoklet med at få lokalerne i Danmarksgade 44 sat i stand.

Der er blevet malet, fjernet en væg, lagt nyt gulvtæppe og fjernet ukrudt på fortovet. Men på mandag står de klar i deres pæne tøj, når de slår dørene op til deres virksomhed Sodo Performence, der sælger guld-, sølv- og bronzenumre til virksomheder og private.

Telefonnumrene er specialdesignede på den måde, at man kan købe et telefonnummer, som er let at huske. Dertil kan eksempelvis virksomheder købe systemer, som byder velkommen til kundeservice og giver kunden valgmuligheder for at taste et nummer for videre hjælp. De specialdesignede numre kan også købes af private, som måske gerne vil have let genkendelige numre til hele familien, hvor nummeret er ens for alle, bortset fra det sidste tal, som skifter ved hvert familiemedlem. Man kan også vælge et telefonnummer som eksempelvis sin fødselsdato eller forlovelsesdag.

- Vi er lokalt forankrede og har en klar idé om, at vi gerne vil ud og være en del af bybilledet og lave konkurrencer, fortæller Morten Søborg, 22 år.

Annonce

Vi er lokalt forankrede og har en klar idé om, at vi gerne vil ud og være en del af bybilledet og lave konkurrencer.

Morten Søborg

Indehaver: Nyt koncept

Telefonnumrene er alle baserede på ip-telefoni, som kører online, og det giver visser fordele, såsom det er gratis at tale sammen internt, hvilket især kan være en fordel for internationalt baserede virksomheder.

Sodo Performence leverer også serviceaftaler og har en vagtelefon, så kunderne kan få hjælp 24/7. Virksomheden åbner med seks ansatte. To sælgere, en it-konsulent, en bogholder og indehaverne selv.

- Det her er et nyt koncept i telemarketing. Før i tiden stod callcentre for det her, og så skulle man selv sætte det op. Hos os kan man sætte sig ned og få rådgivning og tale om, hvad virksomheden har brug for, før vi leverer det nye telefonsystem, forklarer Gazi Odabas, 30 år.

Sodo Performence holder åbningsreception lørdag den 4. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];