Annonce
Alarm 112

Mand forsøger tilsyneladende at samle piger op i Erritsø: Politiet har modtaget anmeldelse

En pige på vej til skole i Erritsø torsdag morgen blev antastet af en mand i bil. Politiet har modtaget en anmeldelse, og skolen har skrevet ud til ansatte og forældre. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Tirsdag og onsdag er børn blevet kontaktet af bilist, der ville give dem et lift. De ignorerede det heldigvis.

Fredericia: Sydøstjyllands Politi efterforsker lige nu en anmeldelse om, at en mand har kontaktet en pige på vej til skole i Erritsø torsdag morgen.

Det bekræfter vicepolitiinspektør, Finn Ellesgaard Nielsen, over for Fredericia Dagblad.

Erritsø Fællesskole på Krogsagervej har desuden orienteret alle medarbejdere og forældre på skolens intranet, og beskeden er efterfølgende lagt ud i Facebook-gruppen Os som bor i Erritsø og omegn. Afdelingsskoleleder, Michael Kurth, fortæller, at pigen blot kørte videre, og at der ikke skete noget. Denne strategi roser både skole og politi - man skal ikke standse op.

Sydøstjyllands Politi har været i kontakt med skolen og vil forsøge at identificere bilen, hvis det er muligt, oplyser Finn Ellesgaard Nielsen.

Annonce

På Facebook: Løber antastet

- Vi henviser til, at man som forældre melder sådanne situationer til politiet, hvis ens barn har oplevet lignende, skriver Michael Kurth endvidere på Aula.


Det er en rigtig fin og god strategi stille og roligt at gå eller cykle videre i de situationer.

Afd.skoleleder Michael Kurth, Erritsø Fællesskole, Krogsagervej, på skolens intranet


I kommentarfeltet i FB-gruppen nævnes derudover to tilfælde fra tirsdag i denne uge.

En 14-årig pige på løbetur blev ifølge gruppemedlemmet stoppet klokken 19.30 på Gl. Landevej af en mand i en mellemstor grå bil. Manden spurgte, om han skulle køre hende hjem. Det gentog sig lidt efter på Erritsø Bygade. Pigen skyndte sig videre i begge tilfælde.

Et andet medlem af Os som bor i Erritsø og omegn fortæller, at en mand i en grå bil kørte forbi en pige et sted i Erritsø tirsdag og standsede og sagde "Kom herhen smukke". Også i dette tilfælde skyndte pigen, der var på cykel, sig blot videre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Stilhed før storm: Restauratører forventer større rykind i weekenden

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Fredericia

Onsdagens coronatal: Hannerup sogn alarmerende tæt på nedlukning

Annonce