Annonce
112

Mand med sæbeøje sov på palle - politiet tilkaldt

Politiet blev søndag kaldt til Prinsessegade, hvor dagbladets journalist havde fundet en meget træt og fuld mand liggende på en palle. Derudover havde han pådraget sig skader i ansigtet. Foto: Kathrine Jensen

Fredericia: Søndag over middag blev en udenlandsk mand fundet sovende på en palle på parkeringspladsen i Prinsessegade. Nærmere betegnet den parkeringsplads, hvor dagbladets journalister parkerer. Manden trak vejret, men var ellers svær at komme i kontakt med, kunne knap åbne øjene, og udtrykte overfor dagbladets journalist, som fandt manden, at 'han gerne bare ville sove lidt', sagt på gebrokken engelsk.

Politiet blev tilkaldt, da den sovende mand, foruden at være tydelig påvirket af alkohol, også havde pådraget sig et sæbeøje og andre skader i ansigtet. Da patruljen kom frem - hvilket desuden skete for fuld udblæsning - kunne den konstatere, at manden, hvis ven i mellemtiden var kommet til stedet, ikke var dansk statsborger, og der var desuden lidt udfordringer med pågældendes dokumenter i form af pas og lignende.

De to udenlandske mænd fortalte til dagbladets journalist, at de begge kom fra Polen, og at den sovende mand havde pådraget sig sæbeøjet og andre skader i ansigtet i København. Derfor var de kommet til Fredericia.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia For abonnenter

Overblik: Her er 16 nøglepersoner i borgmestersagens efterspil

Annonce