Annonce
112

Mand passede 10-årig pige op - ville give hende et lift

Arkivfoto: Michael Bager
Politiet beder om hjælp i en sag om en 10-årig pige, der tirsdag eftermiddag blev passet op af en mand, der ville have hende ind i bilen.

Erritsø: En 10-årig pige valgte heldigvis at sige nej, da en mand tirsdag eftermiddag omkring klokken 16.30 tilbød hende et lift i sin bil. Det oplyser Finn Ellesgaard Nielsen, vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi.

Pigen var på vej hjem fra skolefritidsordning på Erritsø Fællesskole, afdeling Højmosen, og da hun på cykel kom ad Kystvejen ved Ekkodalen, blev hun stoppet af den mandlige bilist. Efter at have sagt nej til liftet kørte pigen hjem til sine forældre, som alarmerede politiet.

Politiet beder om, at vidner kontakter ordensmagten, hvis man skulle have oplysninger i sagen. Af erfaring fortæller politiet ikke på nuværende tidspunkt, hverken hvordan manden så ud eller kendetegn ved bilen. Det er et bevidst tilvalg, så politiet får så mange henvendelser i sagen som muligt - uanset om bilen, man har set, var rød, gul, grå eller sort.

- Vi tager altid den her slags sager alvorligt, siger Finn Ellesgaard Nielsen.

Hvis du har oplysninger i sagen, eller hvis du har set noget omkring det pågældende tidspunkt i området - eller andre steder - kan politiet kontaktes på telefon 1-1-4.

Ifølge politiet har pigen det efter omstændighederne godt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112 For abonnenter

Rickey opdagede brand: Frygtede sovende beboere i tidligere bordel

Annonce