Annonce
112

Mand råbte ukvemsord: Blev anholdt og sigtet to gange på få timer

Arkivfoto: Jørgen Kirk

Fredericia: En 31-årig mand måtte tilbringe en del af weekenden i politiets varetægt, da han blev anholdt hele to gange for at overtræde ordensbekendtgørelsen.

Ifølge Sydøstjyllands Politi blev manden første gang anholdt søndag kl. 21.14, hvor han på offentlig vej på Ullerupdalvej råbte ukvemsord af sin samlever. Han blev anholdt, sigtet og efter nogle timer løsladt. Manden var påvirket af alkohol.

Men den kortvarige anholdelse afholdt tilsyneladende ikke manden fra at fortsætte sin adfærd.

Manden morgen - kl. 4.05 - måtte politiet ud og hente den 31-årige igen.

- Han var påvirket af alkohol og råbte og skreg foran en lejlighedskompleks på Ullerupdalvej, fortæller politikommissær ved Sydøstjyllands Politi Kenneth Nielsen.

Manden blev anholdt, sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og kørt på politistationen i Vejle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Ung knallertfører blev ramt af personbil

Sport

Horsens får næppe en A-landskamp igen

Læserbrev

Svar på kritik: Fredericia Kommune har erhvervet Voss-grunden til den faktiske værdi

Læserbrev: I Fredericia Dagblad 17. februar stiller Søren Haastrup (Alternativet) byrådet en række kritiske spørgsmål vedrørende Fredericia Byråds beslutning om at købe den såkaldte Voss-grund på Vester Voldgade. Det er fint både at være kritisk og stille spørgsmål, da det hylder mit princip om åbenhed. Så tak for anledningen til at svare og forklare min holdning til lokalpolitisk håndværk. Fredericia Kommune har erhvervet Voss-grunden til den faktiske værdi, altså handelsværdien. Der indgår en række veluddannede og meget kompetente personer i den gruppe, der rådgiver os politikere om jordkøb. Jeg har al grund til at tro, at værdien er korrekt fastsat og har dermed ingen grund til, af denne årsag, at frasige erhvervelsen. Historisk set blev udledning af forskellige kemikalier m.m. ikke anset som en forurening - beklageligvis. Men med nutidens viden og teknologi har jeg det fint med, at grunden nu renses i det omfang, eksperterne anbefaler. I forbindelse med erhvervelsen laves der en samlet vurdering af grundens værdi, når den er klar til at blive taget i brug. Der er derfor ikke noget odiøst i, at der skal betales for oprensningen. Derimod glæder jeg mig over, at Fredericia Kommune investerer i en vigtig matrikel. En investering, der kan komme borgerne til gode. Søren Haastrup efterlyser mere åbenhed og gennemsigtighed i det lokale politiske arbejde. Såfremt hans efterlysning udspringer af en opfattelse af lukkethed og uklarhed om vores dispositioner, vil jeg opfordre Søren Haastrup til at være deltagende i de fora, der i samarbejde med borgerne sætter dagsordenen.

Fredericia

Grønt lys fra styrelse: Gravko fjerner farligt jordskred klokken 14

Annonce