Annonce
112

Mand råbte ukvemsord: Blev anholdt og sigtet to gange på få timer

Arkivfoto: Jørgen Kirk

Fredericia: En 31-årig mand måtte tilbringe en del af weekenden i politiets varetægt, da han blev anholdt hele to gange for at overtræde ordensbekendtgørelsen.

Ifølge Sydøstjyllands Politi blev manden første gang anholdt søndag kl. 21.14, hvor han på offentlig vej på Ullerupdalvej råbte ukvemsord af sin samlever. Han blev anholdt, sigtet og efter nogle timer løsladt. Manden var påvirket af alkohol.

Men den kortvarige anholdelse afholdt tilsyneladende ikke manden fra at fortsætte sin adfærd.

Manden morgen - kl. 4.05 - måtte politiet ud og hente den 31-årige igen.

- Han var påvirket af alkohol og råbte og skreg foran en lejlighedskompleks på Ullerupdalvej, fortæller politikommissær ved Sydøstjyllands Politi Kenneth Nielsen.

Manden blev anholdt, sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og kørt på politistationen i Vejle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Få overblikket: 1. maj-festen er aflyst, men hvad med Sommerrock og alt det andet?

Læserbrev

Midt i en corona-krise: Isolation kan være fatal for mange

Læserbrev: Coronavirus er farlig på mange måder. Det er den blandt andet, fordi den er med til isolere borgere med psykiske problemer. For at mindske risikoen for spredning af corona bliver mange af borgerne bedt om at opholde sig inden døre. Det påvirker dem, og risikoen for angst, tankemylder og rastløshed er nærliggende. Det er især unge borgere med psykiske problemer, de er usikre og bliver nemt ladt i stikken. Alle vores kræfter går til corona i øjeblikket. Jeg har derfor spurgt kommunaldirektøren om, hvad gør vi for, at den gruppe af sårbare unge ikke bliver glemt og hvilke tiltag, der sat i værk. Er der for eksempel iværksat en løbende vurdering? Følger vi op telefonisk? Der er mange spørgsmål, der trænger sig på i tider som disse. Som byrådsmedlem kan jeg ikke vide alt, det erkender jeg, men jeg kan gøre et forsøg på, at finde ud af det. Noget af det værste, der kan ske, er, at borgere - unge som ældre - med psykiske problemer bliver glemt. For borgere med psykiske problemer, der bliver glemt, kan det være lige så farlig som coronavirus, hvis de ikke får den rette behandling. Behandling og støtte er lige så vigtig for en psykisk ramt borger som kemo for en kræftpatient.

Fredericia

I corona-stilhed ombygges p-plads og facade renoveres ved Fredericia Realskole

Fredericia

Tidligere X Factor-deltager skaber glæde med koncert hver dag under coronaen

Fredericia

60 pigehold er lige nu klar til fodboldcup i Madsby - men corona afgør hvornår

Annonce