Annonce
forside

Mand reddet op fra voldanlægget: Træ stoppede ham fra tur i voldgraven

Arkivfoto: Klaus Madsen

Brandvæsenet måtte hjælpe mand op, efter han onsdag aften faldt ned ved voldanlægget.

Fredericia: Et træ forhindrede sent onsdag aften en mand i at ende i voldgraven, men faldet udløste en mindre redningsaktion.

Klokken 22.36 modtog TrekantBrand melding om, at der var brug for deres assistance på Hugo Matthiesens Vej.

Det viste sig at være ambulancereddere, som havde behov for en ekstra hånd til at hjælpe en forslået mand op fra voldanlægget. Manden var faldet fra fortovet og ned mod voldgraven, men var blevet bremset af et træ. Ambulanceredderne havde forsøgt at hjælpe manden op, men forgæves.

Derfor tilkaldte redderne assistance fra beredskabskollegerne på brandstationen.

- Da vi kom, lå manden et stykke nede ad voldanlægget. Han var blevet bremset af et træ, så han var ikke helt nede i voldgraven. Vi fik ham op på en såkaldt marinebåre, som vi bruger, når vi skal hjælpe folk op fra svært tilgængelige steder. Vi kan koble båren til vores elektriske spil på vores køretøj, så vi dermed har hjælp til at løfte personen op.

Manden blev efterfølgende kørt til tjek på Kolding Sygehus. Hvor meget han var kommet til skade, vides ikke, men han var forslået, oplyser indsatsleder ved TrekantBrand, Johnny Rasmussen.

På strækningen af volden fra Kongens Port mod Fælledvej ligger fortovet tæt på voldanlægget, så manden er efter redningsmandskabets vurdering kommet for langt ud på sin gåtur, og faldt gledet ned mod voldgraven.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce