Annonce
Alarm 112

Mand torpederede lampe, hæk og bil - senere gik han amok et helt andet sted i byen

Arkivfoto: Michael Bager

Vejle: En 44-årig vejlenser nåede at skabe ravage to steder i Vejle, inden han blev taget med af politiet tirsdag formiddag.

- Det startede med, at han kørte sin bil ind på en græsplæne ved Pilevænget og pløjede den op. Han kørte også ind i en lampe, en hæk og en parkeret bil og forsvandt efterfølgende fra stedet, fortæller politikommissær Jesper Duus.

Dette forhold blev anmeldt klokken 09.08.

Annonce

Klokken 10.30 indfandt en mand sig så ved "Lej en varebil" på Vindingvej.

- Manden ville gerne leje en bil, men mens personalet var ved at arrangere dette, gik han amok ude på parkeringspladsen og brækkede vinduesviskere af en anden bil, fortæller Jesper Duus.

Manden blev konfronteret med dette, hvilket fik ham til at smadre et hegn og stikke af fra stedet.

Det viste sig at være tale om samme mand, som havde kørt vildt på Pilevænget, og klokken 10.40 fik politiet fat i ham på Vindingvej.

- Han havde det ikke alt for godt psykisk, så ham tog vi os af og med, fortæller politikommissæren og tilføjer, at når manden er frisk nok til at modtage dem, venter der ham sigtelser for hærværk og færdselsuheldet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Annonce