Annonce
112

Mand truede med at skyde håndværker på Moldevej

En håndværker blev truet på livet, da han tirsdag ville skifte en dør i en lejlighed på Moldevej. Arkivfoto

Vejle: Politiet tog ingen chancer, da en 43-årig beboer i en lejlighed på Moldevej tirsdag formiddag truede en håndværker på livet.

Håndværkeren var sammen med sit team i gang med at skifte døre og vinduer i nogle af opgangene, og klokken 11.20 var man kommet til den 43-åriges lejlighed.

- Men han siger til dem, at de ikke skal komme ind, ellers kan de risikere at blive skudt, fortæller politikommissær Jesper Duus fra Patruljecenter Midt og tilføjer:

- Så blev vi nødt til at stable det helt store på benene.

Politiet sendte et indtrængningshold til lejligheden, og det lykkedes at få talt manden til ro. Han blev ganske rigtigt fundet i besiddelse af blandt andet et jagtgevær, som han dog havde tilladelse til at have.

- Han var anholdt i cirka fire timer og er blevet sigtet for trusler på livet, fortæller politikommissæren og giver det gode råd, at man skal tænke på, hvad man siger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Seks Horsens-boksere i finalen ved JM

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce