Annonce
Børkop

Mange parters input skal sikre velfungerende plejecenter

Børkop: Med de overordnede rammer for et nyt plejecenter i Brejning Syd på plads er det tid til at begynde at tænke over, hvordan sådan et plejecenter udformes bedst, og hvad det skal indeholde for at give de bedste betingelser for beboere og ansatte.

- I september inviterer vi til et temamøde, hvor vi vil invitere forskellige parter, der kan komme med idéer til, hvad et nyt plejecenter skal rumme, fortæller formand for seniorudvalget i Vejle Kommune Kenneth Fredslund Petersen (DF).

- Vi vil gerne høre både brugere, pårørende, medarbejdere, ældreråd og en række forskellige andre grupper, som kan fortælle om, hvad plejecentre mangler i dag, eller hvad der fungerer rigtig godt, som vi kan tage med videre.

Kenneth Fredslund Petersen er spændt på at høre, hvad der kommer af input på sådan et temamøde.

- Det er ofte dem, der står med hænderne i bolledejen så at sige, som kan komme med nogle gode idéer eller gode løsninger, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

112

Politiet har sikret overvågning efter røveri i lokal brugs: - Vi vil gerne høre fra borgerne

Annonce