Annonce
Erhverv

Ny klinik: Søren udnyttede corona-krisen til at blive selvstændig

Fysioterapeut Søren Weis Nielsen er fra Esbjerg-egnen, men har nu slået sig ned i Vejle med egen klinik, Weis's Led og Smerteklinik. Foto: Lars Saugbjerg
Fysioterapeut Søren Weis Nielsen har åbnet klinik i Vejle. Weis's Led og Smerteklinik ligger på Damhaven 3b.
Annonce

Vejle: Tiden er inde. Sådan tænkte Søren Weis Nielsen, da statsministeren lukkede landet ned, og aktiviteterne hos Wolff Clinic i Kolding, hvor han var ansat, droslede ned.

Tiden er inde til at blive selvstændig, tænke han. Og der var ikke langt fra tanke til handling for den 30-årige fysioterapeut. Han har netop slået dørene op for sin egen klinik, Weis's Led og Smerteklinik, på Damhaven 3b.

Oprindeligt kommer Søren Weis Nielsen fra Esbjerg-egnen, men Vejle var et naturligt valg, da han skulle finde en firmaadresse - for nylig flyttede han nemlig sammen med sin kæreste i Vejle.

- Der sker simpelthen mere i Vejle end i Esbjerg. I Vejle er der et bedre byliv og flere gode arrangementer, lyder det fra fysioterapeuten, der allerede er faldet godt til på Jyllands østkyst.

- Men det har været en travl tid op til åbningen. Der skal et stort forarbejde til, når man åbner som selvstændig, alt fra lokaler, forsikringer og hjemmeside til firmanavn og logo.

Annonce

Klar til at løsne op

Tanken om at blive selvstændig har rumsteret en tid, og Søren Weis Nielsen vurderer, at det kan være en fordel at åbne i kølvandet på coronakrisen.

- Mange har problemer med muskler og led efter hjemmearbejde, og landets motionscentre er lukket ned, hvilket ikke gør situationen bedre i forhold til kroppens smidighed og styrke, lyder det fra Søren Weis Nielsen, der blev uddannet i 2014.

Siden har han været ansat som fysioterapeut på Esbjerg Sygehus, Esbjerg Kommune og som nævnt hos Wolffs Clinic.

Én af spidskompetencerne er smertebehandling. I klinikken arbejder fysioterapeuten blandt andet med skånsomme manipulationer.

- Det kan minde om kiropraktor-manipulationer, men så vidt muligt undgår jeg det typiske "knæk", som mange forbinder med kiropraktik. Jeg tager udgangspunkt i hele kroppen - og alle kroppens led kan blive behandlet, siger Søren Weis Nielsen.

- Smerter i ryg, lænd, nakke, tennis-/golfalbue, hovedpine, karpaltunnelsyndrom og andre tilstande i bevægeapparatet kan behandles. Målsætningen er at patienterne bliver smertefrie og får en positiv oplevelse, samt følelsen af at blive set og hørt.

Annonce

Tillid og tryghed

Søren Weis Nielsen har erfaring med både kroniske og akutte skader. Alle behandlinger tager naturligvis udgangspunkt i den enkelte patient, understreger han.

- Første behandling er gratis, hvor patienten får mulighed for at vurdere behandlingen. Det er vigtigt, at tillid og tryghed går hånd i hånd, siger han.

Weis's Led og Smerteklinik slog dørene op mandag 18. maj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Endnu et villa-indbrud

Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce