Annonce
Erhverv

Markant kontorbygning på Vejlevej sat til salg for 17,5 millioner kroner

Bygningen Vejlevej 24 blev opført til Brørup Sparekasse. Nu er kontorbygningen sat til salg for 17,5 millioner kroner. Arkivfoto: Maria Tuxen Hedegaard
Ejendomsselskabet SPB Aps har sat kontorbygningen, hvor Saxo Bank tidligere holdt til, til salg.
Annonce

Fredericia: EDC Erhverv har fået en markant kontorbygning til salg. Det er Vejlevej 24, hvor Saxo Bank tidligere holdt til. Det oplyser EDC i en pressemeddelelse.

Ifølge tinglysning.dk ejer SPB Aps bygningen, som koster 17,5 millioner kroner.

John Wendel Vogt, der er erhvervsmægler i EDC Poul Erik Bech, står i spidsen for salget i samarbejde med erhvervsmægler Wencke Mørck Sørensen.

John Wendel Vogt kalder bygningen en ”arkitektonisk perle”.- Domicilets unikke fremtoning med sine skæve vinkler og store lysindfald gør det til en spændende bygning, der inspirerer på en anden måde, end hvis det var en mere traditionel bygning. Domicilet kan derfor især henvende sig til flere kreative erhverv eller rådgivningsvirksomheder, der gerne vil signalere succes, oplyser han i pressemeddelelsen.

Den kommende ejer får 1.627 kvadratmeter kontorlokaler at indrette sig i.

Annonce

Opført til sparekasse

Kontordomicilet er opført i 2009 i gedigne kvalitetsmaterialer og har tidligere huset Saxo Privatbanks administration. Det blev oprindeligt opført til Brørup Sparekasses Fredericia-filial. Bygningen skiller sig især ud med sine skæve vinkler og store vinduespartier.

- Alt glasset, men også den åbne forbindelse fra kælderen og op til førstesalen gør, at det næsten føles som om, at den svæver, fortæller John Wendel Vogt.

Ejendommen er opført i to etager samt med fuld kælder og har et højt teknisk niveau med ventilationsanlæg, elevator og elektriske persienner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Mand på Østerstrand truede med at stikke folk med kniv: Sigtet for trusler på livet

Annonce