Annonce
Erhverv

Martin vender tilbage til sin bank efter seks år som selvstændig: - Jeg er blevet en bedre bankmand

Martin Juul har tidligere været afdelingsdirektør i Jyske Bank og tager nu springet tilbage til banken, efter han i seks år har været selvstændig, hvor han solgte biler sammen med sin bror. Foto: Jyske Bank
Martin Juul savnede ”savsmuldet i manegen”, og vender tilbage til Jyske Bank, efter at han seks år har solgt biler sammen med sin bror.

Kolding: For knap seks år siden tog Martin Juul springet fra bankverdenen til bilverdenen, da han blev medejer af sin brors bilbutik Karsten Juul Automobiler. Nu vender han tilbage til bankverdenen som afdelingsdirektør for Jyske Bank i Kolding.

- Det har været en super tid som selvstændig. Men det er også dejligt at være tilbage i banken, siger Martin Juul, 44 år, der startede som bankelev i Jyske Bank i 1997 og siden har haft en række lederstillinger i Jyske Bank

- Jeg har fået fyldt rygsækken op med indsigt og erfaring som ejerleder fra mine knap seks år som virksomhedsejer. Det har været nogle gode og lærerige år, og jeg er sikker på, at erfaringerne som selvstændig ejerleder har gjort mig til en bedre bankmand i dag. Jeg har fået en større respekt og forståelse for ejerlederen og driften af en virksomhed og kan nok lettere i dag sætte mig i kundens sted, siger Martin Juul.

Annonce


Jeg var glad for at være selvstændig, tingene lykkedes. Men jeg savnede "savsmuldet i manegen".

Martin Juul, afdelingsdirektør i Jyske Bank i Kolding


Bankmanden havde besluttet at træde ud af Karsten Juul Automobiler, som hans bror nu kører videre, og samtidig opstod muligheden for, at han kunne vende tilbage til banken, hvor han er udlært.

- Jeg var glad for at være selvstændig, tingene lykkedes. Men jeg savnede "savsmuldet i manegen", og da jeg kender Jyske Bank indgående fra tidligere, har jeg valgt at tage springet tilbage til banken, siger Martin Juul.

Den nye afdelingsdirektør bor i Dalby med sin kone, Maria-Louise Juul, der er folkeskolelærer. De har sammen to børn på ti og 12 år. Martin Juul har tidligere været afdelingsdirektør i Jyske Bank Aabenraa, leder af erhverv i Jyske Bank Odense og erhvervsdirektør i Sydbank i Kolding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Annonce