Annonce
Fredericia

Mary kommer til Snoghøj: Kronprinsesse fejrer Den Ny Lillebæltsbro

Kronprinsesse Mary deltager i fejringen af Den Ny Lillebæltsbro 21. oktober. Her ses hun på den gamle bro i 2015, til bridgewalking. Arkivfoto: Claus Fisker: Ritzau Scanpix
Royalt besøg i begge bæltbyer, når den fælles forbindelse fylder 50 år 21. oktober. Både til vands og i bil.
Annonce

Lillebælt: Når Fredericia og Middelfart fejrer Den Ny Lillebæltsbros 50-års fødselsdag onsdag 21. oktober, deltager Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Mary.

Kronprinsessen sejler omkring klokken 16.00 med sejlskibet Aventura fra Gl. Havn i Middelfart ud til broen og derfra til Snoghøj. Herfra fortsætter turen i veteranbil hen over Den Ny Lillebæltsbro tilbage til Middelfart.

- Middelfart og Fredericia kommuner er sammen værter for besøget, og kronprinsessen vil under besøget blive fulgt af Middelfarts borgmester Johannes Lundsfryd Jensen og Fredericias borgmester, Jacob Bjerregaard, skriver Middelfart Kommune i en pressemeddelelse.


Kronprinsessens veteranbil vil køre forrest i en kortege af lokale veteranbiler fra Dansk Veteranbil Klub Lillebælt.

Pressemeddelelse fra Middelfart Kommune


Det royale besøg er kulminationen på en ugelang fejring af fødselsdagen. Man kan blandt andet også se en særudstilling på Middelfart Museum og være med i debatarrangementer om bæltforbindelsens fremtid.

Det var Marys mands bedstefar, der indviede Den Ny Lillebæltsbro i 1970. Kronprins Frederiks morfar, kong Frederik d. 9, klippede den røde snor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Grov spøg gik alt for langt: 16-årig blev kidnappet og lagt i bagagerum af maskeklædte personer

CORONAVIRUS

Live: Se listen - her skal du huske at bære mundbind

Fredericia For abonnenter

Klar tale til minister og ordførere: Private aktører skal bidrage til Fredericia Teater version 2.0

Annonce