Annonce
Navne

Maskinmesterskolen får ny rektor: - Jeg er meget beæret

Jens Færgemand Mikkelsen overtager rektor-posten på Fredericia Maskinmesterskole, hvor en del af undervisningen foregår her i maskinhallen, der blev udvidet i 2019. Arkivfoto: Martin Ravn
Efter sommerferien får Fredericia Maskinmesterskole ny leder. Han er selv uddannet på skolen.

Fredericia: Maskinmesterskolen i Fredericia skifter rektor. Ved indgangen til august siger Torben Dahl farvel for at trappe tempoet lidt ned. Han erstattes af Jens Færgemand Mikkelsen. Det oplyser skolen i en pressemeddelelse.

- Det er glædeligt, at vi har fundet en afløser for vores nuværende rektor, Torben Dahl. Vi har blandt mange kvalificerede ansøgere valgt den person og profil, vi er overbevist om, er den rigtige til at lede FMS gennem de næste mange år. Jens har siden 2009 kørt et stærkt parløb med Torben Dahl omkring ledelsen og udviklingen af Fredericia Maskinmesterskole, siger bestyrelsesformand Kim Baarsøe.


Annonce

Jeg er meget beæret og utrolig glad.

Jens Færgemand Mikkelsen


Jens Færgemand Mikkelsen er 53 år og har lang ledelses- og maritim erfaring. Han er selv uddannet maskinmester fra Fredericia Maskinmesterskole. Jens har gennem en 10-årig periode blandt andet sejlet som maskinmester og som skibsfører, da han også har navigatøruddannelse. Jens har desuden været ansat 10 år i Farvandsvæsenet (i dag Søfartsstyrelsen), hvor han de sidste seks år var leder af Farvandsvæsenets Driftscenter i Korsør.

Hjem til Fredericia

Jens vendte tilbage til Fredericia Maskinmesterskole som underviser i 2007, hvor han primært underviste i ledelsesfag. Siden 2009 har han været en del af ledelsen af Fredericia Maskinmesterskole.

- Jeg er meget beæret og utrolig glad for at få lov til at stå i spidsen for Fredericia Maskinmesterskole, siger Jens Færgemand Mikkelsen i pressemeddelelsen.

Fredericia Maskinmesterskole

Fredericia Maskinmesterskole udbyder maskinmesteruddannelsen i Fredericia og Esbjerg. Desuden kan man uddanne sig til automationsteknolog på FMS Fredericia, som har indgået et samarbejde med UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole om denne 2-årige uddannelse.

Der er godt 300 studerende på hovedcampus i Fredericia og godt 200 studerende på campus i Esbjerg. I Fredericia finder man desuden skolens kursus- og efteruddannelsescenter, Videncenter for Drift og Vedligehold.

- Fredericia Maskinmesterskole er en fantastisk arbejdsplads med meget kompetente og engagerede medarbejdere. Vi har været igennem nogle hårde år med besparelser på dagsordenen pga. regeringens omprioriteringsbidrag, men vi har en solid økonomi. Vi har et rigtig godt udgangspunkt for at skifte fokus fra intern tilpasning, til igen at kunne kigge ud og udvikle os mod de ønsker og behov, vores aftagere har. Vi ser ligeledes stor interesse fra unge potentielle studerende, der ønsker at læse til maskinmester eller automationsteknolog. Et bedre udgangspunkt kan man ikke ønske sig, og jeg vil gøre mit bedste for at leve op til den tillid og de forventninger, der er til mig i min nye rolle, siger den kommende rektor.

Jens Færgemand Mikkelsen overtager til august rektor-posten på Fredericia Maskinmesterskole, hvor en del af undervisningen foregår her i maskinhallen, der blev udvidet i 2019. Arkivfoto: Martin Ravn


Annonce
Fredericia

Tag kandidattesten her

Fredericia For abonnenter

Central gågade-ejendom får nyt liv: Tidligere bank bliver til to butikker og et kontor

Danmark

Søndagens coronatal: 1349 positive svar ud af 67.000 testede

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Nye fiskekvoter kommer til at koste Skipper Kurt halvdelen af sin løn: - Der er ingen, der gider betale, når de kun må komme hjem med en enkelt torsk

Fredericia For abonnenter

Den nye Lucullus rykker nærmere på sin åbningsdag: Ansættelserne er i gang

Erhverv

Corona udsatte åbningsfest: Ny maskinudlejer har haft udfordrende start, men forventer at ansætte flere

Alarm 112

En dræbt efter personpåkørsel: Togtrafikken mellem Odense og Fredericia kører igen

Fredericia

Husker du målhundene Jonas og Soffi? Ib fra Snoghøj underholdt til byfester og på landets fodboldstadioner

Navne For abonnenter

Kamma Varming har skrevet sit sidste kapitel: Fredericias kendte lokalhistoriker er død

Navne

Aktive Britta fejrede 60 års jubilæum og runder nu 90 år

Alarm 112

Ser du en valgplakat hænge her, må du anmelde det: Her er oversigten over ulovlige valgplakater

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Alarm 112

Lys i voldgraven udløste stor-alarm - dykkere gennemsøgte koldt vand men fandt kun lygte

FC Fredericia For abonnenter

FC Fredericia kom hjem fra Esbjerg med mere end tre point: Nu kan det ikke gå galt

Fredericia

Efter Bjerregaard-sag: Forstå, hvorfor et nederlag i Fredericia vil gøre særligt ondt på Socialdemokratiet

Annonce