Annonce
Vejle

Masser af færdselsuheld i weekenden: Bilist kørte i den modsatte vognbane og stak af

Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Vejle: Lørdag klokken 14.58 skete der et uheld mellem en personbil og en motorcykel på Ibæk Strandvej. Her ville en 44-årig motorcyklist fra Vejle foretage en overhaling af en personbil. Da han skulle overhale, svingede personbilen - ført af en 49-årig mand fra Odense - til venstre, så parterne kolliderede. Uheldet skete ved lav hastighed, så der skete ingen personskade, og kun ringe materiel skade.

Søndag klokken 11.09 skete der igen et uheld med en motorcykel involveret. Tre parter kom kørende mod krydset ved Damhaven og Enghaven. Krydset skiftede til rødt, og den ene part, en personbil, ført af en 53-årig mand, standsede for rødt. Det overså en mand på 44 år fra Vejle, og han kørte derfor ind i personbilen. Da han ramte personbilen, væltede motorcyklen og ramte en tredje part. Der skete ingen personskade, udelukkende materiel skade, fortæller Mads Høyen fra Patruljecenter Midt.

På motorvejen ved Vejle C skete der søndag klokken 13.41 et uheld mellem to personbiler. En 72-årig mand fra Fredericia foretog et pludseligt vognbaneskift og ramte derved en personbil, ført af en kvinde fra Grindsted. Manden i personbilen forklarede senere til politiet, at der var tabt gods på vognbanen, muligvis en skraldespand, som han forsøgte at undvige.

Senere søndag aften klokken 20.55 på Ibækvej kørte en bilist ind i et vejtræ. Det skete som følge af en undvigemanøvre, hvor en modkørende bilist kom over i bilistens vejbane. Den modkørende stoppede aldrig, og politiet efterforsker derfor stadig sagen. Personen i den forulykkede bil blev efter ulykken kørt til akutmodtagelsen, men udskrevet igen senere samme aften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Tanya fjernunderviser og har fem børn hjemme fra skole: - Der er en anden slags nærhed

Coronavirus

Live:  Danmark finder første tilfælde af sydafrikansk virusvariant

Fredericia

Regler forvirrer: Midtby-butik møder undren fra folk, der tror, den skal holde lukket

Annonce