Annonce
forside

Masser af politi ved sundhedshuset - men du kan være helt rolig

Politiøvelse uge 35 og 36 i og omkring Sundhedshuset. Der er ingen grund til bekymring. Scanpix/Henning Bagger/arkiv

Fredericia: Bare rolig. Det er en øvelse.

Man har altså ikke noget at blive bekymret for, hvis man i løbet af uge 35 og 36 oplever og ser flere politibetjente end sædvanligt i og omkring Fredericia Sundhedshus.

Den 14. august blev et opslag lagt op i facebookgruppen, Fredericia venligboerne, hvor en forestående politiøvelse blev annonceret til at vare i to uger fra på mandag.

Den del har Fredericia Dagblad fået bekræftet af Sydøstjyllands Politi.

I to uger vil man altså kunne se uniformerede betjente med autentiske pistoler. Øvelserne vil - ifølge vores oplysninger - foregå i administrationsbygningen og i portnerboligen. Men der er altså ingen grund til panik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Drop den dårlige undskyldning, og lad os komme i gang med at videreudvikle Erritsø nu

Læserbrev: Vi kunne læse i Fredericia Dagblad, at by- og planudvalget har sagt nej til opførelsen af de nye lejeboliger på Skovhaven, hvilket jeg er dybt uforstående overfor. Jeg formoder, by- og planudvalget i Fredericia Kommune ønsker det bedste for byens borgere - det gælder vel også i Erritsø? Den officielle begrundelse er de trafikale problemer, disse nye lejeboliger vil give med sig. Helt ærligt, jeg opfatter dette som en meget dårlig undskyldning og en kæmpe opbremsning af udviklingen af Erritsø. Der er i dag 90 lejemål i faldefærdige bygninger på Skovhave. Med de nye boliger vil der blive opført 141 lejemål - altså en stigning på 51 lejemål. Ud af de 141 lejemål vil de 48 være studieboliger, og trækkes disse ud af regnestykket lander vi på 93 nye lejemål. Kære Steen Wrist Ørts, formand for by- og planudvalget, du skal ikke fortælle mig, dette kommer til at give ekstraordinære trafikale problemer! Hvad er den rigtige begrundelse for ikke at give dispensationen til bygherren, når den nuværende ejer af Skovhave er klar til at sælge, så længe dispensationen bliver givet af jer? Ønsker I virkelig at bremse udviklingen af Erritsø? Derudover har den nye arkitekt endda fortalt, at de nye deleboliger vil være billigere end de nuværende i Skovhave, så hvad er der at frygte? Min vurdering er, at der er kæmpe stort potentiale for studieboligerne, fordi både handelsskole og teknisk skole ligger lige om hjørnet i Erritsø. En ting er sikkert: Når De Konservative kommer til at sidde i byrådet, vil vi ikke bremse videreudviklingen af Erritsø, og vi vil i den grad stille spørgsmål til den manglende dispensation.

Fredericia

Fredericias borgmester er uenig med kolleger: Analyse af ny forbindelse over bil-bebyrdet Lillebælt må vente

Annonce