Annonce
forside

Masser af politi ved sundhedshuset - men du kan være helt rolig

Politiøvelse uge 35 og 36 i og omkring Sundhedshuset. Der er ingen grund til bekymring. Scanpix/Henning Bagger/arkiv

Fredericia: Bare rolig. Det er en øvelse.

Man har altså ikke noget at blive bekymret for, hvis man i løbet af uge 35 og 36 oplever og ser flere politibetjente end sædvanligt i og omkring Fredericia Sundhedshus.

Den 14. august blev et opslag lagt op i facebookgruppen, Fredericia venligboerne, hvor en forestående politiøvelse blev annonceret til at vare i to uger fra på mandag.

Den del har Fredericia Dagblad fået bekræftet af Sydøstjyllands Politi.

I to uger vil man altså kunne se uniformerede betjente med autentiske pistoler. Øvelserne vil - ifølge vores oplysninger - foregå i administrationsbygningen og i portnerboligen. Men der er altså ingen grund til panik.

Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Strandgæster ryster på hovedet over broføljeton: - Man kan ikke hamle op med naturens kræfter

Læserbrev

Skovejer i replik: Ingen tror på erstatning i rimelig størrelse - det gør Enggaard så heller ikke

Læserbrev: Karsten Enggaard har et svar i Fredericia Dagblad 16. september ("Her er svar på spørgsmålene, Rolf Jensen") til mit indlæg tidligere. Træer udpeget til naturligt henfald er ganske rigtigt ikke nyt, men jeg kan huske Enggaard sige, at de 10 veterantræer var opfundet til lejligheden; og Enggard må stadig gerne svare på, hvor meget skovbrug DN regner med, der er tilbage med fem veterantræer pr. ha. Enggaard sammenligner mængden af dødt ved i "gennemsnitlig skov" og "naturlig løvskov". Det duer ikke i den her fredning. Må vi få en sammenligning mellem ekstensivt drevet løvskov, som DN selv kalder området, og naturlig løvskov? Så er ligheden vist mere slående end forskellen! Gøgeurten lader vi være; vi kommer for langt ud, hvis Enggaard skal gøre rede for, hvilke gøgeurter han er ligeglad med risikerer at forsvinde i en mørk skov. Mit købsforslag var en hentydning til, at ingen vil købe skoven, fordi ingen tror på erstatning i rimelig størrelse - det gør Enggaard så heller ikke! Enggaard bruger udtrykket "i al fremtid" for et stabilt fredningsforslag, men med de ubegrænsede beføjelser over hele skoven, Fredericia Kommune skal have ifølge fredningsforslaget, er der intet, der ikke kan ændres på; Fredericia Kommune kan gøre lige, hvad der passer dem, bestemme hvad der passer dem... Der er andre end Danmarks Naturfredningsforening, der kan passe på natur.

Fredericia

Sagen om cirkelbroen er afsluttet: Kommunen indgår forlig og betaler en del af udgiften

Annonce