Annonce
Sport

Masser af spørgsmål om VB; flere af de lejede spillere kan komme tilbage

Jacob Schoop kom til VB i sommeren 2016. Kun Viljormur Davidsen har været i klubben længere tid end Schoop. Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vejle Boldklub er ifølge teknisk chef Johan Sandahl i dialog med anfører Jacob Schoop om en forlængelse af samarbejdet.

Vejle: Mandag lignede det, at Vejle Boldklub tømte en blomsterbutik, da klubben sagde farvel til en stribe folk; spillere, trænere og teknisk chef Jacob Krüger.

Men flere af de spillere, som fik blomsterbuketter, er ikke nødvendigvis fortid i Vejle Boldklub. Det drejer sig om trioen German Onugkha, Hugo Ekitike og Dominik Kovačić.

- Jeg vil ikke udelukke, at de kommer tilbage. Vi overvejer i disse dage, om vi skal forsøge at få dem til Vejle igen, siger Johan Sandahl, der har afløst Jacob Krüger på posten som klubbens tekniske chef.

Annonce

I dialog med Jacob Schoop

Til gengæld ligger det som tidligere omtalt fast, at Pierre Bengtsson lejemål ikke forlænges. VB lejede i januar venstrebacken hos FC København, og nu returnerer svenskeren til FCK, og både Diego Montiel og Ylber Ramadan stopper ved udgangen af juni, når deres aftaler løber ud.

I modsætning til de seks ovennævnte fik anfører Jacob Schoop i mandags ingen blomster, selvom han som Montiel og Ramadani står med kontraktudløb.

- Vi er i dialog med Schoop. Han har været en værdsat og vigtig spiller for os, og vi taler med ham om en forlængelse, siger Johan Sandahl.

Jacob Schoop spillede mandag sin kamp nummer 135 for VB, siden han kom til klubben i sommeren 2016.

Annonce

Tre spillere på leje

I løbet af foråret 2021 har VB haft udlejet flere spillere til klubber i både Danmark og udlandet.

Leonel Montano spillede i FC Fredericia, som onsdag aften sluttede sæsonen, og Adam Jakobsen spiller torsdag aften sidste kamp i Kolding IF, når koldingenserne hjemme går besøg af Skive.

Desuden optrådte offensivspilleren Luis Henrique i finsk fodbold, efter han i det tidlige efterår 2020 fik nogle få kampe for VB.

- Vi taler med Leonel Montano og Adam Jakobsen og skal have klarhed over deres fremtid, siger Johan Sandahl.

Det handler om, om de skal retur til VB, eller om de også næste sæson skal spille på andre adresser.

- Det er ikke planen, at Luis Henrique skal tilbage. Han fortsætter i Finland, siger Johan Sandahl.


Vi taler med Leonel Montano og Adam Jakobsen og skal have klarhed over deres fremtid.

Johan Sandahl, teknisk chef i VB
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Annonce