Annonce
Erhverv

McDonald's bygger i to etager ved motorvejen

Sådan kommer den nye to-etager store McDonald?s restaurant i Erritsø til at se ud. På billedet er det en tilsvarende restaurant i Glostrup. Foto: thomas Rolsted
erritsø - Den globale burgerkæde McDonald's satser stort og bygger restaurant i to etager, tæt ved Den nye Lillebæltsbro.

Spaden blev sat i jorden for nogle måneder siden på Strevelinsvej, og formentlig ved udgangen af september kan de første gæster træde ind i den nye restaurant.

Åbner femte restaurant

Peter Larsen, som i forvejen driver fire McDonald's restauranter, bl.a. den på Vejlevej i Fredericia, er franchisetager på den nye restaurant, og han forventer et stort rykind med en beliggenhed nabo til den jysk-fynske motorvej.
Annonce

- Med adskillige tusinde daglige trafikanter på vej mellem landsdelene har jeg høje forventninger til omsætningen på det her centrale sted i Danmark, siger han. 60 job

McDonald's nye restaurant bygges på arealet bag den nuværende pendlerparkeringsplads ved Snoghøj Landevej, og i den forbindelse etablerer Fredericia Kommune en ny tilkørselsvej til Strevelinsvej, tættere på motorvejen, end den nuværende længere inde ad Strandvejen.

Den nye restaurant får 60 hel- og deltidsjob, skriver Fredericia Dagblad, som mandag bringer mere om burgergigantens lokale nybyggeri.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia For abonnenter

Tind sigter efter borgmesterkæden: Her er forskellen på V og S

Annonce