Annonce
FC Fredericia

Medie: FC-assistent skal være cheftræner - her er hans nye klub

Den tidligere assistenttræner i FC Fredericia, Morten Dahm Kjærgaard, bliver ifølge Århus Stiftstidende ny cheftræner i Aarhus Fremad. Arkivfoto: Ole Nielsen

Ifølge Århus Stiftstidende bliver har Aarhus Fremad fundet den nye cheftræner i Fredericia.

Annonce

FODBOLD: Aarhus Fremad har fundet sin nye cheftræner. Når forårssæsonen begynder til marts, står Morten Dahm Kjærgaard i spidsen for 2. divisionsklubben.

Det erfarer Århus Stiftstidende.

Topholdet i 2. division måtte vinke farvel til sin cheftræner Morten Mølkjær kort før jul da han blev offentliggjort som cheftræner i Kolding IF.

I stedet henter de Morten Dahm Kjærgaard. Han er nu tidligere mangeårig assistenttræner i FC Fredericia. Fredag meddelte 1. divisionsklubben, at de må sige farvel til manden, der er i gang med at tage P-licens, den højeste træneruddannelse.

- Morten har været en del af FC Fredericia i mange år, og vi har været glade for at have ham i klubben. Så selvom det er med kort varsel, ønsker vi ikke at stå i vejen for, at han nu kan få lov til at prøve noget andet. Vi glæder os over, at Morten har fået en mulighed for et trænerjob et andet sted, siger FC Fredericias direktør Stig Pedersen i en pressemeddelelse.

Direktøren vil dog ikke fortælle noget om, hvor Morten Dahm Kjærgaard fortsætter.

Men ifølge avisens kilder bliver det altså på Riisvangen, at den tidligere assistent under Peter Sørensen, Ove Pedersen, Jesper Sørensen, og Jonas Dahl fortsætter.

Det har ikke været muligt at få oplysningerne bekræftet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Fredericia

Her er de nyeste coronatal for Fredericia: Igen er kun få indbyggere konstateret smittet

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Fredericia

Gode råd til ældre og udsatte: Sådan undgår man ensomhed i en corona-tid

Annonce