Annonce
Sport

Medie: Han er VB's kommende cheftræner

Carit Falch er, ifølge pålidelige bold.dk, ny cheftræner i VB. Arkivfoto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Ifølge det pålidelige fodboldmedie bold.dk bliver Carit Falch ny cheftræner i VB. Han er købt fri fra sin kontrakt i Lyngby.

Vejle: VB har efter sigende fundet sin kommende cheftræner, og valget er faldet på Carit Falch, som klubben har købt fri af hans kontrakt hos nedrykkeren Lyngby.

Det erfarer det pålidelige fodboldmedie bold.dk, som var først med historien.

Vejle Amts Folkeblad har tjekket historien hos vores kilder, og den er god nok.

Annonce

VB overlevede i sæsonen 2020/21 i Superligaen for første gang i dette årtusind, og manden bag var den rumænske træner Constantin Galca, som forlod klubben for nylig. Han og klubben kunne ikke blive enige om vilkårene for en ny aftale, hvorfor parterne skiltes. Spillertrup og faciliteter var to af de store brydningspunkter mellem VB og træneren.

44-årige Carit Falch overtog tøjlerne i Lyngby i november 2020, da daværende cheftræner Christian Nielsen var sygemeldt efter at have fået en bold i hovedet til træning. Lidt over en måned senere blev Falch fastansat som træner i klubben og fik en kontrakt til 2023.

Han kunne dog ikke redde Lyngby fra at rykke ned, selvom klubben i foråret af mange blev anset som en af de mere velspillende mandskaber i nedrykningsspillet.

Inden tiden i Lyngby var Carit Falch ansat i cypriotiske Enosis Neon Paralimni FC. Tidligere var han landstræner for Litauens U21-landshold og har også en række andre ungdomstrænerjob på CV'et foruden en kort periode hos Brønshøj.

Nu skal han så stå i spidsen for VB og forsøge at sikre klubben endnu en sæson i landets bedste række.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Annonce