Annonce
Fredericia

Dropper idrætscenter: Succes får judoklub til at flytte

Fredericia Judo og Ju-jutsu Klub har af pladshensyn valgt at flytte fra Fredericia Idrætscenter til Nørrebrogade, hvor Topform tidligere havde til huse. Klubben fejrede for nylig 75 års jubilæum, og en stor del af de år har klubben haft til huse i Fredericia Idrætscenter, og vil foretrække at kunne vende tilbage indenfor nogle år. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Fredericia Judo og Ju-jutsu Klub flytter fra Fredericia Idrætscenter til det tidligere Topform på Nørrebrogade. Klubben har haft vokseværk og kunne ikke udvide pladsen i Fredericia Idrætscenter. Klubben håber at kunne vende retur til idrætscentret efter nogle år.

Fredericia: Fredericia Judo og Ju-jutsu Klub (FJJK) har valgt at rykke træningsfaciliteter fra Fredericia Idrætscenter til det tidligere Topform på Nørrebrogade 113. Klubben har i årtier haft hjemme i Fredericia Idrætscenter, men klubben har behov for et ekstra træningsareal, og det har ikke været muligt at tilgodese i idrætskomplekset på Vestre Ringvej.

- FJJK har løbende været i god dialog med Fredericia Idrætscenter og Fredericia Kommune, da FJJK helst vil blive i Fredericia Idrætscenter. Det er desværre ikke muligt at udvide arealet for FJJK i Fredericia Idrætscenter på nuværende tidspunkt, så da egnede lokaler på Nørrebrogade 131 bød sig ledige efter lukningen af Topform, kunne ønsket om at undgå ventelister og øge udbuddet indfries, oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Det betyder, at FJJK flytter til Nørrebrogade i løbet af juni måned. Imens arbejder Fredericia Idrætscenter og Fredericia Kommune på at tænke FJJK ind i fremtidsplanerne i Fredericia Idrætscenter, så klubben har mulighed for at vende tilbage igen efter nogle år på Nørrebrogade.

Det er desværre ikke muligt at udvide arealet for FJJK i Fredericia Idrætscenter på nuværende tidspunkt.

Pressemeddelelse fra Fredericia Judo og Ju-jutsu Klub

Vil udvide tilbud

Samtidig med flytningen har den 75 år gamle klub planer om at udvide tilbuddene, så karate kommer til at stå på paletten.

Desuden selvforsvarskurser, der henvender sig til borgere, der føler sig utrygge, når de færdes i mørke i bestemte områder eller blot har brug for at lære værktøjer, der kan hjælpe dem med at afværge en farlig situation.

- Det har hjulpet mange i andre byer, hvor dette tilbydes, og da FJJK har ekspertisen til at undervise på dette felt, er det naturligt at tilbyde, oplyser klubben.

Klubben vil også gerne lægge lokaler til eller komme ud på kommunens skoler for at tilbyde undervisning i enkelte timer eller længere forløb, der arrangeres i samspil med idrætslærerne, ligesom man gerne vil sammensætte forløb, hvor der tages hensyn til børn med forskellige udfordringer.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Brandfolkene rykkede ud tre gange i streg: Lejlighed udbrændte

Læserbrev

Åbent brev til byrådet i Fredericia: Tænk disse punkter ind i arbejdet med næste års budget

Læserbrev: På det ugentlige tværpolitiske, offentlige møde i Demokraticontaineren i Kanalbyen var emnet tirsdag 10. september "Velfærdspolitik i de kommende år i Fredericia". Som sædvanlig var der en livlig diskussion i en positiv ånd. Samtalen foregik endnu en gang på tværs af partiskel og andre interesser. Mødet endte ud med enighed om at opfordre byrådspolitikerne til at tænke nedenstående punkter ind i arbejdet med næste års budget. Vi håber, I vil sætte fokus på de svageste borgere og på arbejdsmiljøet for de kommunalt ansatte. Der var enighed om, at velfærden generelt skal være i centrum, og følgende områder blev specifikt nævnt som indsatsområder: Folkeskolerne. Der er kun fem kommuner i landet, der bruger færre økonomiske midler pr. elev. Var det en ide og en mulighed at tildele midlertidig "førtidspension” til syge borgere, så de får ro til at komme sig og samle kræfter, inden der tages stilling til deres fremtidige tilknytning til arbejdsmarkedet? Fritidstiltag for den ungdomsgruppe, der ikke er knyttet til Ungdommens Hus. Sikring af, at frivillig indsats ikke på nogen måder indregnes i normeringsbehovet. Personale nok til at tage sig dybtgående nok af de underretninger, der indsendes til familieafdelingen. For at fremme arbejdsmiljøet på de offentlige arbejdspladser skal der være mindre kontrol og mere tillid, og i den sammenhæng vil det være en god idé at lade en stor del af arbejdsprocesserne bestemmes af selvstyrende teams. Det er vigtigt, at flere får lyst til at tage en uddannelse inden for de områder, der vedrører velfærden. Når forholdene er gode for de kommunalt ansatte, er der stor sandsynlighed for, at flere får lyst til at tage en uddannelse inden for disse områder, så der på sigt kan blive et tilstrækkeligt antal kvalificerede medarbejdere at vælge imellem. Det er væsentligt, at der bliver lagt endnu mere vægt på et positivt og inkluderende menneskesyn i den kommunale organisation. Vi ønsker byrådet rigtig god arbejdslyst i processen med budgetforhandlingerne!

112

Endnu en nattetur for brandvæsenet: Bil udbrændte i skov

112

Flammer åd villa ved Pjedsted – nu er resultat af brandundersøgelse kommet

Annonce