Annonce
Alarm 112

Brand udbrød i 200 kvm. garage med veteranbiler: Slukning besværliggjort af gasflasker og asbest i taget

TrekantBrand til stede på en smal del af Holmemarksvej i Taulov. Foto: Klaus Madsen

Taulov: Sydøstjyllands Politi rykkede sammen med TrekantBrand mandag eftermiddag til Taulov efter en melding om en brand på en gård.

Der var udbrudt brand i en garage tæt på en hovedbygning på Holmemarksvej i Taulov. Det oplyser vagtchefen til Fredericia Dagblad.

Meldingen kom mandag klokken 17.27. Ved 18.30-tiden var flere køretøjer fra TrekantBrand til stede. Ifølge operationschef Jan Møller blev to sprøjter, to tankvogne og en lift indsat.

Annonce

- Branden var i en garage, hvor der står nogle veteranbiler, som folkene forsøgte at sikre mest muligt. Det er mig bekendt lykkedes, siger Jan Møller mandag aften.

200 kvadratmeter, asbest og gas

Indsatsen for at slukke branden blev besværliggjort af flere forhold, lyder det fra operationschefen.

Ifølge ham havde branden, før den blev slået ned, fat i omtrent 200 kvadratmeter af garagen. Taget er dog af den gamle slags - og derfor fyldt med asbest.

- Så de skal passe lidt på med sådan en slukning. Samtidig var der også flere gasflasker, det gør det heller ikke lettere.

Udfordringerne begyndte allerede ved ankomst. Den anselige mængde slukningskøretøjer kunne nemlig ikke komme under den ene bro til stedet - og skulle derfor via Kolding Landevej.

- Det skal lige drille lidt, så de har ikke kedet sig derude, siger operationschefen. Heldigvis tyder det på, at indsatsen ingenlunde har været forgæves.

Vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi siger sent mandag, at patruljen, der har været på stedet, ikke er kommet retur. Derfor kan han ikke sige noget om en brandårsag.

Brand i 200 kvadratmeter garage. Foto: Presse-fotos.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce