Annonce
Erhverv

Mens der bygges i Taulov: DLG indretter midlertidigt lager i Nordbyen

Til foråret 2020 er det planen, at DLG skal kunne rykke ind i et stort centrallagerkompleks i Taulov Dryport. I mellemtiden har man bl.a. lejet sig ind i lagerbygning på Nordre Kobbelvej. Tegning: DLG

Fredericia Kommune har miljøgodkendt et midlertidigt lager til oplag af produkter til landbruget. Der er også tale om et mindre oplag af kemikalier, men det kræver ikke vvm-redegørelse, har kommunen afgjort.

Fredericia: DLG A.M.B.A vil etablere et lager for en større mængde landskabsprodukter i en lejet lagerbygning på Nordre Kobbelvej.

Fredericia Kommune har givet tilladelse til oplaget og afgjort, at det ikke kræver en miljøvurdering at give tilladelsen.

Godkendelsen strækker sig fra 1. januar til begyndelsen af 2020. Til den tid vil DLG efter planen kunne rykke ind i stor central terminal i Taulov Dryport i DanmarkC.

Oplaget omhandler produkter, der skal bruges i landbruget såsom rengørings- og desinfektionsmidler, dyrefoder, tilskudsprodukter til foder, mv. fremgår af godkendelsen fra Fredericia Kommune.

Afgørelsen om, at der ikke skal laves en vvm-vurdering af oplaget, er givet 22. december, og der kan gøres indsigelse til Fredericia Kommune frem til 17. januar, oplyser Fredericia Kommune på kommunens hjemmeside.

Annonce

Fire ansatte

DLG indretter lageret i en lejet bygning, der ud over lager til kemikalier også omfatter lager til foder og andre produkter, samt mandskabsfaciliteter og kontor/administration. Der vil være fire ansatte ved lageret.

Bygningen er på i alt 3000 kvadratmeter og kemikalieoplaget er på omkring 450 kvadratmeter.

Produkterne opbevares i orginalemballage, så der skal ikke ske omladning på stedet. Der bliver tale om dunke fra 10 liter og op til 600 liter palletanke.

Mængden af kemikalier, der oplagres, overskrider ikke de grænser, der er for, at virksomheden er en risikovirksomhed, og Fredericia Kommune vurderer, at DLG har minimeret risikoen for uheld og etableret de nødvendige foranstaltninger til at minimere konsekvensen for miljøet ved et eventuelt uheld, fremgår af tilladelsen.

Der bliver modtaget og videredistribueret varer fra lageret, og forventningen er, at der vil køre 10 lastbiler til og fra lageret dagligt i hverdagen i dagtimerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Efter sammenstød - passager måtte tjekkes

112 For abonnenter

Pistol blev brugt ved drabet i Korskærparken: To mænd idømt flere års fængsel for våbenbesiddelse

Annonce