Annonce
Debat

Mere fagforeningspolitik i byrådet

Annonce

Læserbrev: Til trods for Hans Erik Møllers efterhånden meget omfattende udmeldinger om byggeriet på Torvegade 6, har han endnu til gode at redegøre for, at han ikke har ment, at en mulighed for et byggeri på 14 etager, på den ene side af torvet ikke er et problem, (det har han stemt for), medens et byggeri på 12 etager på den anden side af torvet nærmest vil ødelægge byen.

For mig er forklaringen, at dem som står bag byggeriet på Torvegade 6, er fra “den forkerte faglige sammenslutning” , Det Faglige Hus. Det er en kendt sag, at der lige siden denne faglige sammenslutning blev stiftet, har været ført en meget heftig kampagne mod dem fra den socialdemokratiske fagbevægelses side. Jeg ser modstanden mod byggeriet på Torvegade 6 i det lys. Det kan HEM og socialdemokraterne naturligvis ikke bruge i argumentationen, så det er i stedet blevet arkitekturen, der er trukket frem og misbrugt.

Den store kærlighed som HEM fremfører til Esbjerg Byfond, skal vist også ses i det lys. Nu skal vi så drøfte “kærligheden” i Plan og Miljø - har han udmeldt. Mon vi her vil møde et forslag om, at udvalget skal underlægges Esbjerg Byfond?

Med udpegning af borgmesterkandidat hos socialdemokraterne af en mand fra fagbevægelsen, kan der formentlig forventes mere fagforeningspolitik bragt ind i byrådet, hvis rød blok får flertal i næste periode.

Det lover ikke just godt for en erhvervsudvikling, som vil blomstre, men i stedet en relevant frygt for, at investorer vil løbe skrigende ud af kommunen, og dermed en tiltagende stagnation i kommunen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Fredericia For abonnenter

Tanya fjernunderviser og har fem børn hjemme fra skole: - Der er en anden slags nærhed

Annonce