Annonce
Fredericia

Mette Frederiksen roser Fredericia-borgmester: Jacob har skabt tryghed

Socialdemokratiets leder Mette Frederiksen sender masser af roser i retning af Fredericia-borgmester Jacob Bjerregaard. Arkivfoto

Mette Frederiksen havde meget at glæde sig over ved kommunalvalget - blandt andet i Fredericia

Annonce

Fredericia: Lederen af Socialdemokratiet, Mette Frederiksen, jublede sammen med mange af partifællerne efter kommunalvalget den 21. november.

Ikke mindst var hun tilfreds med, at partiet gik frem i områder, hvor socialdemokraterne traditionelt ikke har været så stærke, og det rimer perfekt på Socialdemokratiets ønske om at samle Danmark.

I Fredericia samlede borgmester Jacob Bjerregaard næsten 10.000 personlige stemmer, og den bedrift er noteret hos Mette Frederiksen.

- Jeg er stolt over det meget flotte valg, som Jacob har fået i Fredericia. Men det er jo heller ikke kommet af sig selv, siger Mette Frederiksen og tilføjer:

- Jacob har som borgmester skabt tryghed om den lokale velfærd og sikret gode rammer for erhvervslivet. Og det har borgerne i Fredericia kvitteret for.

Med Jacob Bjerregaards overvældende succes i Fredericia er der selvfølgelig en risiko for, at andre får øjnene op for Fredericia-borgmesterens kvaliteter - for eksempel på Christiansborg - så kan Fredericia ifølge Mette Frederiksen regne med at beholde den valgte førstemand?

- Det er mit klare indtryk, at Jacob gerne vil være borgmester i Fredericia, og så er det jo sådan, det er, svarer Mette Frederiksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Mundbind eller visirer rykker ind på kommunale institutioner - værnemidler er klar

FC Fredericia For abonnenter

Eftertanker om FC: De næste to uger definerer sæsonen

Annonce