Annonce
Sport

Michael Carbel var hurtigst i Randers

Michael Carbel kom først ind i sidste sving og vandt landevejsløbet i Randers. Foto: Søren E. Alwan.
Brædstrup-rytteren hentede sin tredje sejr i denne sæson i en massespurt med 30 ryttere.

Randers: Michael Carbel fra Team Waoo hentede sin tredje sejr i denne sæson, da han spurtede sejren hjem i en massespurt med 30 ryttere i Randers.

De to første sejre vandt han i Vejle Cykelklubs landevejsløb i Egtved og i Fleche du Sud i Luxembourg.

- Der var ingen udbrudsforsøg over 30 sekunder i løbet, sagde Michael Carbel.

Martin Mortensen og Rasmus Guldhammer var aktive i starten af løbet, og mod slutningen forsøgte Frederik Thomsen og Rasmus Guldhammer at rykke fri, da der manglede to kilometer.

De blev hentet igen, men Rasmus Guldhammer overtog rollen som lead-out-man for Michael Carbel, der levede op til sit rygte som feltets hurtigste mand.

- Det var vigtigt at komme ind svinget før mål som første mand, og det lykkedes for mig, sagde Michael Carbel.

Team Waoo var repræsenteret af syv ryttere i Randers i det store felt, hvor ikke færre end 64 ryttere gennemførte. Silas Clemmensen var ikke med i Randers.

Mathias Larsen blev nummer 18, Rasmus Guldhammer nr. 24, Jesper Schultz nr. 26, Frederik Thomsen nr. 30, Martin Mortensen nr. 41 og Andreas Hyldgaard nr. 55.

- Mit store mål er DM i Esbjerg om tre uger, og det har det været, lige siden jeg vandt bronze ved DM sidste år, sagde Michael Carbel. Min form er god. I næste weekend kører jeg DM i holdløb og Post Cup'en. Derefter er der træning i to uger på programmet op mod DM. Jeg kan godt lide at køre holdløb, og det er jeg også bedre til end enkeltstart.

Michael Carbel kører sammen med Andreas Hyldgaard, Martin Mortensen, Silas Clemmensen, Mathias Larsen og Jesper Schultz.

Rasmus Guldhammer bliver sparet fra holdløbet på grund af problemer med ryggen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce