Annonce
FC Fredericia

Michael Hansen efter sejren: Lige det, vi havde brug for

Michael Hansen var godt tilfreds med præstationen, da FC Fredericia hjemme vandt over FC Helsingør. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Michael Hansen, træner for FC Fredericia, glædede sig over, at der blev skabt masser af chancer mod FC Helsingør - og så selvfølgelig over sejren.

Fredericia: Lige det vi havde brug for.

Sådan lød det fra FC Fredericia-træner Michael Hansen efter søndagens sejr over FC Helsingør.

FC Fredericia vandt på eget græs med 2-0 over nordsjællænderne.

Annonce

Og det var ikke kun resultatet, Michael Hansen glædede sig over:

- Vi skabte mange store chancer og spillede en god fodboldkamp. Spillerne viste, at trods de seneste par kampe, som var svære for os, så havde de modet til at spille.

Michael Hansen hæftede sig desuden ved, at defensiven stod godt, selvom han kaldte det lidt heldigt, at fredericianerne spillede til nul.

- Vi mødte et godt Helsingør-hold, som har gjort det flot og kun havde tabt én kamp i år, sagde FC Fredericia-træneren.

Det nederlag kom i Silkeborg, og nu kan nordsjællænderne føje endnu ét til efter en tur til Jylland.

Michael Hansen kaldte kampen intens og urolig, men fraset de første 10 minutter af anden halvleg havde FC Fredericia udmærket kontrol over det, der foregik.

- Vi spillede den bedste kamp meget længe, og mange af spillerne leverede gode præstationer og nok meget tæt på de bedste præstationer i år, sagde Michael Hansen og fortsatte:

- Det var kun fordi, vi ikke fik scoret det tredje mål, som vi ellers havde chancerne til, at der længe var en lille smule tvivl om, hvordan den ville slutte.

FC Fredericia havde til kampen fået Tobias Anker klar, og på skadesfronten lysner det for FC Fredericia.

- Vi slap for noget i dag (søndag, red.), og nu venter der nogle uger, hvor der bliver mere og mere konkurrence om pladserne, hvilket er godt for os, sagde FC Fredericia-træneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Hun var SÅ forsigtig, men endte alligevel med at smitte hele familien: Nu advarer Gitte alle andre mod at lade corona-paraderne falde

Annonce