Annonce
Navne

Michael vandt el-installatørprisen

Michael Møller modtog el-installatørprisen for sin eksamen med et gennemsnit på 12. Foto: UCL

VEJLE: Ved dimissionen på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole forleden fik Michael Møller overrakt brancheorganisationen Tekniq Arbejdsgivernes el-installatørpris.

- Jeg er rigtig glad og beæret over at modtage prisen, det er jo en stor ære. Og så var det endda min gamle mester, som overrakte prisen, sagde den 30-årige prismodtager ifølge en pressemeddelelse.

Prisoverrækkeren var Claus Olesen fra virksomheden L. H. Olesen, som også holdt tale for dimittenderne.

- En installatøruddannelse giver jer en masse muligheder og spændende karriereveje. Nogle af jer, der sidder her i dag, bliver helt sikkert ledere. Andre bliver måske specialister. Hvad fremtiden bringer for jer alle, kan kun tiden vise - men sikkert er det, at I nu er ambassadører for en uddannelse som åbner en masse døre - og en branche, som udvikler sig lynhurtigt, sagde Claus Olesen.

Michael Møller fik prisen for et imponerende karaktergennemsnit på 12, og han har allerede karrieren lagt fast, idet han har fået job som projektleder ved Trefor El-Net.

El-installatøruddannelsen er en videregående uddannelse, hvor de studerende typisk har en baggrund som elektriker.

Annonce

Pris til de bedste på hver skole

Tekniq Arbejdsgiverne repræsenterer 4.300 virksomheder indenfor el, vvs og metal, som beskæftiger 55.000 medarbejdere.

Tekniq Arbejdsgiverne uddeler hvert år en pris til den studerende på hvert erhvervsakademi, der har klaret sig bedst på studiet som el-installatør.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Fredericia

På indkøb efter lukketid: Fredericianer finder aftensmad i containerne

Annonce