x
Annonce
Fredericia For abonnenter

Michelin-kokken har satset på et nyt hold: - Vi har ydet vores bedste

Mette og Rainer Gassner har indrettet deres drømmerestaurant på kanten af Lillebælt. For et år siden rykkede de ind samtidigt med, at inspektørerne fra Michelin skulle bedømme restaurantens niveau. Det har været mindre presset i år, men spændingen er intakt om, hvorvidt de mandag aften igen er med på listen over Michelin-restauranter i Norden. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Mandag aften håber køkkenchef Rainer Gassner at få fornyet restaurantens Michelin-stjerne til en årgang 2020. Samtidigt er han bevidst om, at gæsternes oplevelse er den vigtigste. Og gæsterne er glade for det, de får serveret i de smukke lokaler på kanten af Lillebælt. I køkkenet er det et helt nyt hold, der har skullet bevise deres værd.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Midt i en corona-krise: Isolation kan være fatal for mange

Læserbrev: Coronavirus er farlig på mange måder. Det er den blandt andet, fordi den er med til isolere borgere med psykiske problemer. For at mindske risikoen for spredning af corona bliver mange af borgerne bedt om at opholde sig inden døre. Det påvirker dem, og risikoen for angst, tankemylder og rastløshed er nærliggende. Det er især unge borgere med psykiske problemer, de er usikre og bliver nemt ladt i stikken. Alle vores kræfter går til corona i øjeblikket. Jeg har derfor spurgt kommunaldirektøren om, hvad gør vi for, at den gruppe af sårbare unge ikke bliver glemt og hvilke tiltag, der sat i værk. Er der for eksempel iværksat en løbende vurdering? Følger vi op telefonisk? Der er mange spørgsmål, der trænger sig på i tider som disse. Som byrådsmedlem kan jeg ikke vide alt, det erkender jeg, men jeg kan gøre et forsøg på, at finde ud af det. Noget af det værste, der kan ske, er, at borgere - unge som ældre - med psykiske problemer bliver glemt. For borgere med psykiske problemer, der bliver glemt, kan det være lige så farlig som coronavirus, hvis de ikke får den rette behandling. Behandling og støtte er lige så vigtig for en psykisk ramt borger som kemo for en kræftpatient.

Fredericia

Rolig genåbning af genbrugsplads: Bommen gik op - trailerne blev tømt

Kultur

Lyt med: Fredericianer har lavet sang om savn i corona-tid

Annonce