Annonce
Fredericia

Midaldrende idrætscenter på vej mod makeover: Krisen er en god anledning

Fredericia Idrætscenter renoveres lige nu for 20 millioner kroner lige nu. Her ses (forrest) centerdirektør Kasper Findahl i kældrene, hvor bad og omklædning får den helt store modernisering. Foto: Morten Kiilerich
Håndværkere har travlt i Fredericia Idrætscenter, hvor alt lige fra baderum til facader og tag renoveres for coronapenge. Ny legeplads og træningsområde.
Annonce

Fredericia: Hvor man i dag går ned ad trapperne til dørene ind til svømmehal og badeland, anlægges der en legeplads. Og foran Fredericia Idrætscenter kommer der også motionsredskaber.

De nye tiltag er en del af den meget store renovering af FIC, coronakrisen har udløst.

Knap 20 af de flere hundrede millioner kroner, Fredericia Kommune låner til at sætte gang i beskæftigelsen igen, bruges ude og inde i FIC Vestre Ringvej.

Håndværkerne er i fuld sving, for det hele skal være klart her i 2020.

Billetsalget til svømmehal og badeland flyttes sammen med billetsalg til fitness op i caféen, som laves om og gøres mere åben. Den får også et helt nyt koncept i forhold til mad og drikke.

Hvor der sælges adgang til det våde element i dag, indrettes i stedet opholdsområder, fortæller direktør for Fredericia Idrætscenter og resten af Madsbyparken, Kasper Findahl.

I uge 41 monteres der solceller på dele af taget, og rundt om i centret istandsættes bad og omklædning totalt. Overalt kommer der energibesparende led-lys op. Facader renoveres.

Annonce

Ny sauna

Fitness deles op i to: Styrketræning og spinning i de nuværende sale, anden kredsløbstræning i det store rum, der hidtil har været en lounge med udsigt over svømmehallen.

Nede ved bassinet indrettes yderlig en sauna - i det lukkede wellnessområde.


Håndværkerne er i fuld sving, for det hele skal være klart her i 2020.


Det er med andre ord en af de helt store opgraderinger af centret, der blev indviet i 1969, man lige nu er i færd med.

I baggrunden anes den kommende legeplads ved trapperne, hvor man i dag går ned til svømmehal og badeland. Forrest det lille stykke på pladsen ved Fredericia Idrætscenter, hvor der kommer motionsredskaber op. Foto: Morten Kiilerich
Annonce
Annonce
Fredericia

Spørgelystne fredericianere havde masser af input til byudvikling: Forslag om legeplads, byhaver, showrooms til webbutikker

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Sådan er corona-tallet torsdag: Fredericia rykker ned ad liste

Fredericia

Forslag til ny bypark byder blandt andet på tobaksplanter, hundeskov og vandhuller med salamandere

Fredericia

Corona: Smittetal er stabilt på gymnasium - ét nyt tilfælde

Annonce