Annonce
Sport

Middelfart bliver hjemmebane for volleyball-landsholdene: - Som klub er vi ellevilde

Volleyball-landsholdene kan forhåbentlig se frem til at fejre mange sejre i Lillebæltshallen. Foto: Flemming Patulski Nielsen
Fra 2022 bliver Lillebæltshallen hjemmebane for de danske volleyball-landshold på både herre- og damesiden. Middelfart vil fungere som hjemmebane i det vestlige Danmark, mens man også fortsætter med at have den hidtidige hjemmebane i Slagelse.

Middelfart: Volleyball Danmark og Middelfart Kommune har indgået et samarbejde, der gør Lillebæltshallen til ny hjemmebane for de danske volleyball-landshold.

Fra 1. januar 2022 vil man køre en ordning med to hjemmebaner. Den nuværende hjemmebane i Slagelse forbliver vært for landskampe, mens der i Middelfart tilføjes endnu en hjemmebane. Hjemmekampene vil skiftevis blive spillet i de to byer.

Hos Volleyball Danmark har man haft et ønske om at udbrede sporten til hele landet.

Annonce

- Vi har i Volleyball Danmark et stort fokus på at skabe fantastiske volleyballoplevelser i hele Danmark. Derfor er vi utroligt stolte over dette nye samarbejde i Middelfart, der giver os muligheden for at sprede kendskabet til vores to landshold og international volleyball på Fyn og i Jylland, udtaler Jesper Jørgensen, administrerende direktør i Volleyball Danmark i en pressemeddelelse.

- Samtidig er vi glade for at skulle samarbejde med to stærke partnere i Middelfart. Middelfart Kommune har allerede fra vores indledende snakke vist, at de er dedikerede og ambitiøse omkring vores samarbejde, og de arbejder inden for en række stærke værdier, som vi har let ved at identificere os med. Og som et stærkt anker i lokalmiljøet har vi Middelfart VK, der igennem mange årtier har skabt en stor tradition for topvolleyball i byen, som vi nu glæder os til at bygge videre på, afslutter han.

Lokal stolthed

Tildelingen som hjemmebane vækker stolthed hos Middelfarts borgmester, Johannes Lundsfryd (S).

- Vi er stolte over, at Volleyball Danmark har valgt Middelfart Kommune som vestlig hjemmebane for landsholdene. Vi har i forvejen en stærk tradition indenfor volleyball, og som hjemmebane for landsholdene får vi endnu en mulighed for at opleve sport på højt plan i Middelfart. Og netop et bredt udbud af sport og kultur er med til at gøre vores kommune attraktiv, siger han i pressemeddelelsen.

Lillebæltshallen skal fra næste år danne ramme for halvdelen af volleyball-landsholdenes hjemmekampe. Foto: Peter Leth-Larsen

Der er også begejstring at spore i Middelfart Volleyball Klub, der ser frem til at skulle dele hjemmebane med landsholdsspillerne.

- Som klub er vi ellevilde med at Middelfart bliver officiel hjemmebane. Landsholdskampe og muligheden for at tiltrække landsholdsspillere til lokale events kan styrke både vores bredde- og elitearbejde. Denne aftale giver virkelig potentiale for at udbrede volley endnu mere lokalt og regionalt - vi står klar til at smashe til muligheden, siger formand for Middelfart VK Mikkel Dragmose-Hansen.

Der oplyses endvidere, at parterne vil forsøge at afvikle yderligere aktiviteter med fokus på miljø og klima - også gerne i samarbejde med andre lokale aktører.

Aftalen løber til og med 2024.

Annonce
Fredericia For abonnenter

Hjemme i Pjedsted overgik debutant alle andre - også borgmesteren: Ny Venstre-profil er født ind i politik

Danmark

Søndagens coronatal: Efter syv dage med over 4000 nye coronatilfælde falder smittetallet

Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Åbner til marts: Nyt supermarked skal ansætte over 50 nye medarbejdere

KONKURRENCE For abonnenter

Spær øjnene op og find fem fejl: Hvis du har heldet med dig, kan du vinde gavekort til byens butikker

Alarm 112

Igen ballade ved natklub: Kvinde rev politibetjent i håret, og det får konsekvenser

Erhverv For abonnenter

Iværksætter håber på gennembrud i energieventyr efter 15 år: - En deadline er for mig det samme som at give op

Kæmpe smitteudbrud efter julefrokost med gymnasieelever: 38 bekræftet smittet med omikron-variant

FC Fredericia For abonnenter

FC Fredericia ligner ikke et mandskab, som kan rykke op:  Men sådan holdes det spinkle oprykningshåb alligevel i live

Sport

Skal det være i Spanien, at Mie Højlund får opfyldt en hed drøm?

Fredericia

Se billederne: Velklædte elever genoptog tradition med skolebal og særlig dans

Dall: Nu kulminerer måneders dårligdomme for Mette Frederiksen

Fredericia

Jeanette kan ikke få nok af december: - Jeg render gerne rundt med nissehue og synger julesange på jobbet

Fredericia For abonnenter

Da alt så sort ud, blev fællesskabet et vendepunkt for gigtramte Anne: - Hvis man har et trist liv, skal man blive frivillig. Det giver så meget

KONKURRENCE For abonnenter

Spær øjnene op og find fem fejl: Hvis du har heldet med dig, kan du vinde gavekort til byens butikker

Annonce