Annonce
Middelfart

Middelfart på verdenskortet til sommer: Amerikanske rocklegender giver kæmpekoncert under Lillebæltsbroen

Aerosmith spiller koncert under Den ny Lillebæltsbro til sommer. PR-foto: Zack Whitford.
Det amerikanske rockband Aerosmith lægger vejen forbi Middelfart under Europa-turnéen i 2020. Turistchef lufter, at det kan blive nødvendigt at åbne op for private baghaver, hvis der skal være overnatningsmuligheder til alle koncertgæster.
Annonce

Middelfart: Det er en nyhed af de helt store, holdet bag Rock Under Broen offentliggør fredag morgen.

Det amerikanske rockband Aerosmith kommer til Middelfart og spiller koncert for 30.000 mennesker under broen til sommer.

Bent Frandsen, formand for Rock Under Broen, kalder det en stor forløsning endelig at have aftalen med de internationale rockstjerner på plads.

- Det er lykkedes efter et halvt års forhandlinger at få dem forbi Middelfart i forbindelse med deres Europa-turné. Vi havde en chance for at kapre dem, og det er lykkedes os som de eneste i Skandinavien, siger han og fortsætter:

- Det har været en kamp gennem mange år at blive betragtet som lige så god en arrangør som Horsens, Herning og de andre. Det er lykkedes nu med en koncert, vi forventer at sælge 30.000 billetter til.

Det er holdet bag Rock Under Broen, der har sørget for at få koncerten med Aerosmith i hus. Men koncerten, der spilles 21. juli, har ellers ikke noget at gøre med endagsfestivalen under broen.

- Sidst de var i Danmark (Royal Arena i København i 2017, red.), var billetterne væk efter 12 minutter, så vi forventer, at det kommer til at gå stærkt, lyder det fra Bent Frandsen.

Har du en ledig baghave?

Der skal ifølge turistchef Trine Lai tænkes kreativt, hvis mange tusinde koncertgæster skal have tag over hovedet i forbindelse med sommerens rockbrag med Aerosmith under Den nye Lillebæltsbro.

Hvad synes du om, at de amerikanske legender kommer til Middelfart?

Og er du parat til at låne din baghave ud til rockgæster?

Annonce

Koncertgæsterne skal blive en dag mere

Nyheden om internationale rockstjerner på plænen under broen vækker også glæde på turistkontoret, hvor turistchef Trine Lai har svært ved at få armene ned.

- Da jeg hørte nyheden, tjekkede jeg de tidligere tour-planer og kunne se både Dublin, Barcelona og Las Vegas, så det sætter os i Middelfart på et verdenskort på en helt anden måde. Det er meget svært at få noget andet til at trække på den her måde med et knips, siger hun og understreger, at en koncert af så stor en kaliber også stiller krav til turistforeningen.

- Når den her koncert kommer, kommer vi til at kunne mærke det i hele kommunen. Det handler for os om at få koncertgæsterne til at blive en dag eller to mere, for vi har nok at byde på, nævner hun.

Trine Lai er allerede nu forberedt på, at hun kommer til at skulle tænke kreativt, hvis der skal være overnatningsmuligheder til de mange tusinde gæster, og nævner hvordan private åbner baghaverne til Tinderbox i Odense:

- Vi skal tænke kreativt og tænke hele Middelfart. Vi skal ud og lytte på, hvad der har fungeret andre steder og så middelfartificere det, uddyber hun.

Annonce

Borgmester: - Fænomenalt flot

Borgmester Johannes Lundsfryd (S) er klar til at uddele et kæmpe skulderklap til Rock Under Broen-folkene.

- Det er fænomenalt flot, at de har skaffet sådan et verdensnavn. Rock Under Broen er superdygtige til at have et godt setup omkring deres arrangementer, og det her er med til at sætte hele kommunen på landkortet, understreger borgmesteren.

- Det er kulminationen på et langt sejt træk over mange år, hvor de (Rock Under Broen, red.) har leveret rigtig fine resultater, og det skal man tage hatten af overfor, tilføjer Johannes Lundsfryd, der er overbevist om, at koncertbraget får afsmittende effekt på diverse attraktioner og spise- og overnatningssteder.

Borgmesteren er fuld af fortrøstning i forhold til, at byen kan løfte opgaven i forhold til de mange tusinde koncertgæster, hvor forhåbentlig en del af dem tilbringer en dag eller to i byen.

Og der er sengepladser nok, mener borgmesteren.

- Vi er den største kommune på Fyn, når det kommer til antal overnatninger. Vi er større end Odense, så det bliver nok ikke noget problem, lyder det fra Johannes Lundsfryd.

Billetterne sættes til salg fra fredag 13. december.

Der venter et stort rockbrag med bandet her. PR-foto: Zack Whitford.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Langt flere end ventet er blevet podet: Flere tusinde lagde vejen forbi midlertidigt testcenter

Danmark For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

FC Fredericia For abonnenter

Genlæs livebloggen: FC Fredericia fælder overmagten fra Silkeborg efter flot indsats

FC Fredericia

Målhelten Holvad: Det her kunne sagtens blive min bedste sæson

Annonce