Annonce
Middelfart

Middelfartere efter tre uger på interrail: - 95 procent af problemerne sker i danske tog

Victor Kronborg Tørnæs (t.v.) og Viktor Lindegaard (t.h.) med deres nye kroatiske ven i midten.
Melfar Postens podcastværter Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs er på Europatur. Hør, hvad de oplever, i denne uges episode.

Viktor og Victor har i mere end tre uger været på Europatur med tog og rygsæk.

Men alting har en ende.

Således er Melfar Postens podcastværter på vej retur til Middelfart.

Selv om Viktor og Victor har savnet de danske tog, så oplever de ikke andet end bøvl i løbet af de sidste timer, inden de rammer Trekantområdet.

Både pladsbillet, grænsekontrol, forsinkelser og andre tekniske problemer volder dem besvær.

- Vi har rejst helt til Kroatien med tog, men 95 procent af problemerne sker i danske tog, udbyder Viktor Lindegaard blandt andet.

Hør mere i podcasten, hvor en ny kroatisk ven forklarer meget mere om den tvivlsomme teltlejr - også kaldet telt-hotellet - i havnebyen Split, som kammeraterne overnattede i på sidste del af rejsen.

Annonce

 

Sådan hører du podcasten:

Du kan enten høre podcasten i forbindelse med denne artikel.

Du kan også abonnere på og høre "Ugen med Viktor og Victor" i iTunes, Spotify, Google Play, Sonos, Overcast samt andre lignende podcast-tjenester.

Skriv til Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs på mailadressen: viktorogvictor@melfarposten.dk, hvis du har input til "ugens problem" - og ellers gode input til, hvad de kan tage op i programmet.

Følg også Ugen med Viktor og Victor på Instagram.

En del af et udviklingsprojekt

19-årige Viktor Lindegaard og 18-årige Victor Kronborg Tørnæs, begge fra Middelfart, bladrer hver uge ugeavisen Melfar Posten igennem og giver lytterne i en ny, ugentlig podcast et ungdommeligt syn på det, der står i de lokale medier, og hvad der ellers rører sig i Middelfart og i deres egen hverdag.

De går snart på tredje årgang på Middelfart Gymnasium og er tilknyttet Fyens Stiftstidende og Melfar Postens lokalredaktion i Middelfart.

Podcastsatsningen er en del af lokalredaktionens udviklingsprojekt Ryk Middelfart, hvor det handler om at tænke lokaljournalistik på en ny måde, så vi kommer endnu tættere på vores alle sammens hverdag.

Du kan læse nyheder fra Melfar Posten på hjemmesiden www.melfarposten.dk eller bladre i den digitale udgave her: www.e-pages.dk/melfarposten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Flere af byens virksomheder har taget spendér-bukserne på: Voucher-konkurrencer fortsætter

Annonce