Annonce
Middelfart

Middelfarts borgmester i svær beslutning: - Jeg skal skilles

Middelfarts borgmester Johannes Lundsfryd oplyser, at han skal skilles. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Middelfarts borgmester Johannes Lundsfryd har truffet en svær, privat beslutning.

Nordvestfyn: Han tager normalt svære beslutninger, når det drejer sig om kommunen.

Men før sommerferien var det en beslutning af privat karakter, Middelfarts borgmester Johannes Lundsfryd (S) måtte træffe, da han og hustruen gennem mange år gik fra hinanden.

Fyens Stiftstidende har været i dialog med borgmesteren om historien, og han har sendt følgende, skriftlige kommentarer:

"Jeg skal skilles. Det har jeg truffet beslutning om i forsommeren. Det er en svær beslutning, når man har været gift i mange år, men for mig er det den rigtige beslutning", skriver Johannes Lundsfryd, 45 år, blandt andet.

"Jeg har hidtil været gift med Heidi Lundsfryd Jensen, med hvem jeg har tre børn på henholdsvis 14, 16 og 18 år", tilføjer han.

Han oplyser til avisen, at han fremover danner par med Mette Engleson, der til daglig arbejder som koordinator i borgmesterforvaltningen.

Annonce

Stabschef: Vi løser det

Borgmesteren uddyber, at han bliver boende i Middelfart og gør det i skrivelsen klart, at han ikke har yderligere kommentarer.

Han henviser til stabschef Martin Albertsen på spørgsmålet, hvordan kommunen griber det an, at han og Mette Engleson begge har deres daglige gang i borgmesterforvaltningen.

Stabschef Martin Albertsen kan ikke udtale sig om den konkrete sag, men fortæller, at der kan være situationer, hvor enten kolleger eller en leder og medarbejder danner par. I sidstnævnte tilfælde kan der blive tale om, at en af parterne skifter afdeling.

- Vi plejer at håndtere den slags situationer på en fredelig måde, og vi lytter til, hvad folk siger, og så tager vi stilling ud fra det grundlag. Folk kan godt se, hvis der er noget, der er uhensigtsmæssigt, og så løser vi det på en eller anden måde, siger Martin Albertsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Danmark For abonnenter

Hun blev mishandlet og indespærret: - Jeg ville stikke af, men jeg kunne ikke

Annonce