Annonce
Vejle

Mikkel skal skabe ro på psykiatrisygehuset: - Der ligger en stor opgave og venter

Mikkel Rune Vossen Rasmussen kommer fra en stilling som overlæge på Klinik for Depression og Mani i Region Midtjylland. Han starter i sit nye job 1. maj. Arkivfoto: Flemming Krogh
Personaleflugt, dårligt arbejdsmiljø og ikke mindst mangel på læger. Psykiatrien i Vejle har været presset, men nu har Region Syddanmark ansat en ny ledende overlæge, som skal skabe ro.

Vejle: Psykiatrisygehuset i Vejle har ansat en ny ledende overlæge.

Det sker efter en længere periode, hvor sygehuset på Nordbanen har været presset af personaleflugt, dårligt arbejdsmiljø og ikke mindst mangel på medarbejdere og især læger.

Mikkel Rune Vossen Rasmussen starter ifølge en pressemeddelelse i jobbet 1. maj. Og han ved godt, at der følger en forventning om at skabe ro på sygehuset. Samtidig skal han sammen med den øvrige ledelse gøre det til et sted, hvor medarbejdere på tværs af fagligheder søger hen.

- Der er ingen tvivl om, at der ligger en stor opgave og venter. Jeg er overbevist om, at med den opbakning, der er i psykiatrisygehuset, i afdelingsledelsen og ikke mindst blandt medarbejderne på afdelingen, så har vi det nødvendige grundlag, som skal til for at starte en god og positiv udvikling for Psykiatrisk Afdeling Vejle både nu og på længere sigt, udtaler Mikkel Rune Vossen Rasmussen.

Jeg håber at kunne bidrage til en positiv forandring på Psykiatrisk Afdeling Vejle. Det kræver fokus på samarbejde, dialog, nytænkning, lydhørhed, fastholdelse af medarbejdere og ikke mindst vidensdeling.

Mikkel Rune Vossen Rasmussen, ny ledende overlæge

Brænder for sit fag

Mikkel Rune Vossen Rasmussen kommer fra en stilling som overlæge på Klinik for Depression og Mani i Region Midtjylland. Ved siden af jobbet som overlæge blev han 2017 valgt ind i regionsrådet i Midtjylland for Psykiatri-Listen og er desuden fungerende formand for listen.

I december sagde den ledende overlæge i psykiatrisygehuset Connie Thurøe Nielsen op, og da vurderede Region Syddanmark, at stedet akut manglede fem overlæger.

Derfor aftalte man, at ansatte fra andre psykiatrisygehuse hjalp til indtil 1. april.

Regionen oplyste i sidste uge, at ingen ville fastansættes, og at den derfor ansatte tre overlæger i vikariater på 12-18 måneder. Med den nyansatte overlæge er man næsten i hus.

- Han brænder for sit fag og patienterne. Desuden har han bevist, at han har det, der skal til for at engagere og begejstre mennesker i den midtjyske psykiatri, hvilket er en væsentlig ledelsesmæssig kompetence, forklarer sygehusdirektør Charlotte Rosenkrantz Josefsen i pressemeddelelsen.

- Jeg håber at kunne bidrage til en positiv forandring på Psykiatrisk Afdeling Vejle. Det kræver fokus på samarbejde, dialog, nytænkning, lydhørhed, fastholdelse af medarbejdere og ikke mindst vidensdeling, så kvaliteten kan løftes, tilføjer Mikkel Rune Vossen Rasmussen.

Annonce
Fredericia For abonnenter

Svar fra 16 familier er ikke nok: Tre partier kræver endnu en undersøgelse af Familieafdelingen

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Tirsdagens coronatal: 155 nye smittede - 15 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Borgmester glæder sig over analyse: - Familieafdelingen har min fulde tillid

Sport For abonnenter

De fire her har spillet røven ud af bukserne for Danmark ved EM

Fredericia

Sov med udsigt over parken: Ny shelterplads i Madsby klar om få uger

Alarm 112

Politi søger vidner til to optrin i trafikken: Fodgænger påkørt og bilist slået

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

GAMLE DAGE

Instrumentmageren og frk. Jessen: Hendes gang blev så mærkeligt let, da hun så ham

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Erhverv

Bjarne sælger sit bageri efter 27 år: - Tiden var inde

Danmark

Sidste danske soldater har forladt Afghanistan

Fredericia

Rapport om Familieafdelingen er klar: Ingen tegn på fejlslagen kultur

Erhverv For abonnenter

Coronapandemien slog hårdt til på Trinity: Sådan går det på hotellet, som landede millionunderskud

Fredericia

Tre områder mangler nye skraldespande: Sådan gør skraldemændene i overgangsfasen

Annonce