Annonce
Middelfart

Milliongevinster venter fortsat på ejere: Så lang tid kan der gå

Den store check ligger klar. Superbrugsen i Ejby efterlyser en Lottospiller, som endnu ikke har indløst en gevinst på 1.000.000 kroner. Foto: Peter Leth-Larsen
Annonce

Ejby/Middelfart: Der er stor opmærksomhed på de to milliongevinster i Ejby og Middelfart, som Danske Spil har efterlyst vinderne af.

Trods den megen omtale har ingen nykårede millionærer henvendt sig.

Det oplyser Danske Spil i en mail til avisen.

Det drejer sig om gevinster på den såkaldte millionærgaranti, som bliver udtrukket af alle solgte kuponer på en uge.

Det er kuponer købt i Superbrugsen i Ejby og på OK Plus-tankstationen i Middelfart, som de heldige - og intetanende - vindere kan høste en million skattefrie kroner på.

Danske Spil beroliger med, at en vinder typisk først henvender sig efter noget tid, da man ikke kan se ud fra ens tal, at man har vundet.

"Vi kan se, at begge vindere har købt fem ugers kuponer, der først udløber engang i december, så de venter formentlig med at tjekke kuponerne, indtil alle Lotto-trækningerne er foretaget. Det har vi i hvert fald set før", skriver pressechef Thomas Bille i en mail til avisen.

Har du købt en Lotto-kupon i Superbrugsen i Ejby, så er det om at få den tjekket, da der kan være en milliongevinst på den. Foto: Peter Leth-Larsen
Annonce

Lotto-omsætning i vejret

Uddeler Lars Andersen fra Superbrugsen i Ejby fortæller, at meldingen om en nyslået millionær blandt Lotto-kunderne har fået snakken til at løbe hurtigt.

Han har været i butikken siden 2011 og har ikke før oplevet en milliongevinst. Danske Spil har sendt materiale, som er klar til at blive hængt op, når en vinder kan offentliggøres.

Uddeleren oplyser, at der hver uge plejer at blive solgt tips og lotto for 30.000-50.000 kroner, og omsætningen er de seneste dage steget 20 procent.

Denne artikel er baseret på Fyens Stiftstidende og Melfar Postens 10-10-tur, hvor vi tirsdag 10. december rykkede ind i Ejby Hallen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Til sommer skal madrester i poser i nye spande: Fredericias rester skal til Holsted og forvandles til pulp

Fredericia

Gode forhold og næsten ingen kø: Flere hundrede er allerede blevet testet for covid-19 i MesseC

Fredericia For abonnenter

Da Fredericia gik i corona-rødt: - Lige pludselig løb vi rigtig hurtigt

Annonce