Annonce
Fredericia

Min historie: - Jeg droppede lærerseminariet for at forfølge min drøm

Emil Staggemeier åbnede den 1. april sit eget galleri i en container i C-byen. Han håber at kunne leve af sin kunst, indtil han kommer ind på sin drømmeuddannelse - Det Kongelige Danske Kunstakademi i København. Foto: Søren Gylling
Emil Staggemeier, 27 år, kunstner

- Jeg gik på læreruddannelsen i Jelling, men hoppede fra uddannelsen i december. Nu vil jeg i stedet gå efter min store drøm og har søgt ind på Det Kongelige Danske Kunstakademi i København. Chancen for at komme ind er lille, for hvert år er der cirka 500, der søger ind, og ud af dem er der kun 25, der bliver optaget. Hvis jeg ikke kommer ind i år, har jeg har tænkt mig at søge ind igen,  indtil det lykkedes. For jeg vil hellere jagte drømmen og fejle end gå på kompromis og få en anden uddannelse.


Jeg håber, jeg kan være med til at skabe et fedt miljø sammen med mine naboer

Emil Staggemeier


Annonce

- Indtil videre vil jeg forsøge at leve af min kunst. Det seneste års tid har jeg solgt mine malerier via min hjemmeside, og den 1. april åbnede jeg mit eget galleri her i C-byen sammen med min kæreste, der også er kunstner. Udover at sælge mine kunst vil jeg gerne bidrage med noget liv i Kanalbyen. Jeg håber,  jeg kan være med til at skabe et fedt miljø sammen med mine naboer hernede. Foreløbig har jeg lejet en container et års tid, og så må vi se, hvad der sker.

- Det vigtigste er, at jeg kan fokusere på min kunst, for jeg ved, at det tager tid at etablere sig.  Som nyetableret kunstner er man blandt andet afhængig af mund til mund metoden. Jeg håber specielt, at unge mennesker vil få øjnene op for, at de kan få kunst op at hænge til en billig pris.

Min historie

Alle mennesker har en historie.

Den er vi i serien "Min historie" gået på jagt efter blandt tilfældige mennesker, vi møder i Fredericia.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Kø ved kviktest-stederne: Her er problemet ifølge kommunen

Danmark For abonnenter

Cecilie overlevede dødsulykke: - Det er lige før, at jeg ikke kan huske, hvordan det er at være glad

Annonce