Annonce
Alarm 112

Mindreårige togpassagerer var så voldsomme, at politiet måtte hente dem

Arkivfoto: Nikolai Linares
To drenge på henholdsvis 13 og 14 år kastede med ting og råbte af kontrollør.

Fredericia: Politiet måtte lørdag eftermiddag komme en togkonduktør til undsætning, da to drenge blev taget i at køre uden billet.

Toget, der var på vej mod København, ankom til Fredericia klokken 17:11, hvor betjentene måtte springe ind og tage fat i de to drenge.

Ifølge politiets oplysninger var drengene blevet taget i at mangle en billet. Og da konduktøren ville udskrive en afgift til dem, blev de aggressive. De kastede med ting og sager, råbte op og optrådte voldsomt.

Annonce

Vagtchef Hans Hoffensetz oplyser, at begge drenge, som er fra henholdsvis Vejle og Odense, sigtes for overtrædelse af jernbaneloven. Deres lave alder holder dem straffri, men både deres forældre og de sociale myndigheder er orienteret om sagen.

Musik i massevis

Politiets døgnrapport viser desuden, at patruljer adskillige gange det seneste døgn er blevet kaldt ud til sager om musik til ulempe. Altså sager, hvor fester og lignende generer omgivelserne.

- Den slags sager har vi set mange af under coronaen, hvor mange jo er blevet hjemme i stedet for at høre musik i byen, siger Hans Hoffentsetz.

Dertil kommer, at musik til ulempe også typisk er en sæson-ting, nu hvor foråret begynder at kunne mærkes, og vinduerne åbnes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Hun var SÅ forsigtig, men endte alligevel med at smitte hele familien: Nu advarer Gitte alle andre mod at lade corona-paraderne falde

Annonce